Ovan - godišnji horoskop

Ovan

Horoskop za 2014. godinu

Općenito

Očekuje vas dinamična i zanimljva izmjena faza u svim aspektima života. Osnažiti će vaša uloga u društvu i obitelji i pomagat ćete svima oko sebe. Veze će također izrasti na višu razinu. Usprkos svemu mogli biste se osjećati nešto osamljeni, stoga poradite i na sebi kako bi našli unutarnji mir i harmoniju. Od vas će biti nužna svijest o partneru i njegovim potrebama ukoliko vam je stalo da veza uspije.

Karijera

Inovativnost i kreativnost iznjedrit će iz vas ove godine. Nastojte ostvariti čvrste veze i komunikaciju s autoritetima i suradnicima u radnom okružju, a diplomativnost će biti nešto nagrađujuća od prethodne godine. Ambicije i ciljevi ostvarit će se bez mnogo muke, no kako bi to bilo moguće igrajte na svoje najjače adute. Bitan je i balans između potreba, ciljeva i mogućnosti u karijeri. Prvi dio godine iznimno je povoljan u vidu napredovanja ili zarade, stoga budite samouvjereni i uložite svoj najveći trud u napredovanje.

Ljubav

Ljubavne veze ne bi trebale biti mnogo drugačije od prošle godine. Ukoliko postoje kakve trzavice, one su rezultat vaših visokih očekivanja, frustracija i briga. Vaš idealan partner ovog razdoblja bio bi netko pun razumjevanja i čvrstih živaca. Ukoliko ste oženjeni, nastojte otkriti nova područja kako bi održali vezu i partnera što više sretnim. Budite puni razumjevanja, jer trzavice proizlaze iz vaše nepokolebljivosti, stoga omekšajte vašu komunikaciju i komunicirajte iz dubine srca. Ukoliko smatrate da su se stvari zakomplicirale do te mjere da se ne mogu popraviti, vrijeme je da promijenite vlastiti pristup u čitavoj vezi, jer je jako bitno da nađete neki način da premostite jaz koji razdvaja vas i partnera. Budite iskreni u svojim iskazima ljubavi kako bi partner uzvratio istom mjerom.

Financije

Trošiti ćete mnogo, najčešće uslijed nastojanja da vas unaprijede ili zbog tipa vašeg posla. Budite racionalni i svjesni da ne trošite nepotrebno. Javlja se ustaljena potreba za financijskom stabilnosti i slobodom, a ovaj period je kao stvoren za to. Neke manje poteškoće javit će se tijekom godine, no pokušajte taj period prebroditi prema vlastitim istinktima. Promislite dobro prije nego se upustite u nepotrebne financijske zahvate, ali isto tako nastojte malo potrošiti i na vlastito opuštanje no s mjerom.

Zdravlje

Zdravlje bi vas trebalo dobro služiti kroz čitavu godinu. No isto tako moglo bi se reflektirati prema stanju zdravlja osoba oko vas, prvenstveno vaše obitelji. Bitno je da zadržite vedar i pouzdan pozitivan duh, iako bi neke alergije mogle biti manja poteškoća tijekom sredine godine. Pažnja u dentalnoj higijeni i zdravlju. Dobro se brinite za sebe i zdravlje, izbjegavajte mliječne proizvode i prekomjernu konzumaciju mesa.

Nazovite nas - slobodni operateri

Iva Iva - Kod 03
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST
TEL: 064/55-22-00 - Kod 03 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Renata Renata - Kod 29
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, SUDBINSKI TAROT, LJUBAVNA PREDVIĐANJA, TUMAČENJE SNOVA
TEL: 064/55-22-00 - Kod 29 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vera Vera - Kod 27
Operater je slobodan
VIDOVITOST, TAROT, I CHING, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 27 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Sara Sara - Kod 01
Operater je slobodan
TAROT, KELTSKI KRIŽ, VISAK, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 01 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vesna Vesna - Kod 05
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, NUMEROLOGIJA, RIDER, I CHING, VISAK, RUNE, LJUBAVNI TAROT
TEL: 064/55-22-00 - Kod 05 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Naslovna | Tarot Centar | Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.