Rak - godišnji horoskop

Rak

Horoskop za 2014. godinu

Općenito

Sve prošlogodišnje poteškoće trebale bi se razrješiti tijekom ove godine. Rasti ćete u svim aspektima života, a uspjeh će dolaziti u valovima. Sve vaše odluke i odricanja pokazat će pozitivne rezultate. Nailazit ćete na prilike da briljirate na intelektualnoj razini, većina vaših planova i karijera pozitivno će se razrješiti krajem godine. Ukoliko imate terete iz prošlosti, nastojte biti optimistični i pustiti prošlost da bude to što je - prošlo i svršeno vrijeme, stoga živite za sadašnji trenutak i planirajte za budućnost.

Karijera

Društveni život bit će vam bogat i zanimljiv, nastojte držati korak i boriti se ostati u trenutnom trendu unutar profesionalnog života. Planeti će se potruditi da se vaš intelekt i kreativnost vide u najboljem svjetlu. Crpit ćete inspiraciju iz suradnika i osoba oko vas, upamtite da treba cijeniti iskustvo starijih kolega i osoba u vašem životu. Prebrodite izgubljene prilike za napredovanjem i nastojte sada raditi na dugoročnijim planovima za karijeru. Ova godina je idealna za kooperativne poslovne prilike, ukoliko rukovidite vlastitim poslom. Sva pregovaranja, diplomacija i kompromisi razrješit će se u vašu pozitivnu korist. Uložite i nešto vremena u vlastitu razonodu, ali pri tome ne pristajte na kompromise koji bi vas mogli odvratiti od ciljeva u karijeri.

Ljubav

Svi vaši snovi u ljubavnom polju mogli bi se ostvariti ove godine. Bitno je da budete strpljivi i dočekate te trenutke blagodati. Dajte dovoljno prostora partneru da izrazi svoje težnje, nastojanja i ljubav prema vama. Zračit ćete privlačnošču prema suprotnom spolu, a nije isključena niti mogućnost oživljenja starih ljubavi, stoga je na vama da je oplemenite ili odbacite. Oslonite se na svoga partnera, a ukoliko ste solo imat ćete dobru priliku naći partnera ili se skrasiti u životu.

Financije

U financijskom aspektu ne morate se previše nadati ali niti previše brinuti. Budite pametni i shvatite koliko vam treba da komforno prebrodite godinu, ukoliko nešto ostane, nastojte štedjeti ili potpomoći nekog kome je pomoć potrebna. Sentimentalnost i emocije ostavite po strani što se tiče financijskog života. Tu i tamo zalomit će se nepotrebna rastrošnost, stoga radite na sebi i osmislite financijski plan za recesiju.

Zdravlje

Malo stresa vam neće nedostajati, a godina će biti naporna. Izbacite iz života osobe koje vas maltretiraju ili vrše pritisak na vas. Nastojte biti mirni i spokojni, jer će to biti dobro za vaše općenito zdravlje. Poteškoće u komunikaciji su moguće, najćešće zbog već spomenutih osoba koje vas tlače. S vremena na vrijeme se isključite iz digitalnih društvenih krugova, jer će i oni na vas vršiti negativan pritisak. Budite dosljedni jednom vidu dijete, ne prežderavajte se nepotrebno. Ustrajte na fizičkoj aktinosti, mogućnosti su nebrojene, fitnes, teretana ili neki omiljeni sport.

Nazovite nas - slobodni operateri

Iva Iva - Kod 03
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST
TEL: 064/55-22-00 - Kod 03 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Renata Renata - Kod 29
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, SUDBINSKI TAROT, LJUBAVNA PREDVIĐANJA, TUMAČENJE SNOVA
TEL: 064/55-22-00 - Kod 29 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vera Vera - Kod 27
Operater je slobodan
VIDOVITOST, TAROT, I CHING, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 27 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Sara Sara - Kod 01
Operater je slobodan
TAROT, KELTSKI KRIŽ, VISAK, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 01 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vesna Vesna - Kod 05
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, NUMEROLOGIJA, RIDER, I CHING, VISAK, RUNE, LJUBAVNI TAROT
TEL: 064/55-22-00 - Kod 05 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Naslovna | Tarot Centar | Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.