Strijelac - godišnji horoskop

Strijelac

Horoskop za 2014. godinu

Općenito

S novom godinom dolaze i nove mogućnosti. Sve prijašnje poteškoće i prepreke nestat će početkom ove godine i vinuti vas u zrak. Zračit ćete optimizmom, nestat će sve što vas je tištilo i potiskivalo, no ustrajte na sigurnosti i sigurnosti osoba oko vas. Pred kraj godine, osjetit ćete malo usporenje optimizma u svim aspektima života.

Karijera

Karijera će ove godine biti ustrajna na tome da u nju ulažete velike napore i količine energije. Prošlogodišnji rezultati mogli bi vas dovesti do stagnacije u ovoj godini. Usprkos tome, ne treba očajavati, samo pratite zacrtani plan, jer granice ovise samo o vama i vašoj ambiciji. Ukoliko ste imali kakvih administrativnih ili birokratskih štucavica, one bi se ove godine mogle pozitivno razrješiti u vašu korist. Imat ćete mnogo bolji odnos sa nadređenima i suradnicima, a krajem godine mogla bi se zalomiti i promocija, odn. unaprijeđenje ili priznanje. Ukoliko ste nosioc samostalnog posla ne bi bilo loše da razmotrite i konsolidirate svoju poziciju.

Ljubav

Vaša ljubav ove godine biti će mnogo sretnija i stabilnija, te ćete moći prevladati sve moguće prepreke i poteškoće, koje su sastavni dio svake veze. Planeti će omogućiti da vaša emotivna i romatnična očekivanja budu ispunjena, no ne baš u potpunosti. Od vaše strane se očekuje mnogo intimnosti i pažnje, odbacite sve svoje maske i barijere kojima ste se pokušavali zaštititi, te ostanite dosljedni sebi, pokažite pravog sebe partneru. To će biti savršen trenutak da konačno saznate prave namjere vašeg partnera ili supružnika. Pokušat ćete biti defenzivni, no u vašem interesu je da to ne budete, jer ćete samo pogoršati stvari i odnos. Tijekom sredine godine moguće su i neke osnovne promjene u vašem ljubavnom životu. Ukoliko ste solo ove godine imate potencijala ostvariti avanturu koja će vam ostati u vrlo lijepom sjećanju.

Financije

Možete očekivati naglu promociju ove godine, a niti profit ne bi trebao izostati. Sve poteškoće prošlih godina napokon će se razriješiti i uroditi plodom u financijskom planu. Svakako budite samouvjereni i upustite se u dosad neistražene financijske vode, jer postoji mnogo naćina da se oplemeni novac. No imajte na umu da ne isprobavate financijske dubine s obje noge istovremeno.

Zdravlje

Vaše zdravlje biti će zadovoljavajuće tijekom početka godine. No ipak će vam nedostajati energije, prvenstveno jer će drugi aspekti vašeg života zahtjevati puno od vas, osobito psihički. Fizički će vaša forma biti nešto bolja, dovoljno spavajte i nastojte održavati fizičku aktivnost redovito. Stresa vam neće nedostajati, a to bi se moglo odraziti na vaše zdravlje ukoliko ne pripazite. Općenito, vaš će imunitet biti u dobrom stanju ove godine, no ipak pripazite na dišni sustav, sinuse i grlo.

Nazovite nas - slobodni operateri

Iva Iva - Kod 03
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST
TEL: 064/55-22-00 - Kod 03 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Renata Renata - Kod 29
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, SUDBINSKI TAROT, LJUBAVNA PREDVIĐANJA, TUMAČENJE SNOVA
TEL: 064/55-22-00 - Kod 29 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vera Vera - Kod 27
Operater je slobodan
VIDOVITOST, TAROT, I CHING, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 27 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Sara Sara - Kod 01
Operater je slobodan
TAROT, KELTSKI KRIŽ, VISAK, ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 01 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Vesna Vesna - Kod 05
Operater je slobodan
TAROT, CIGANICE, NUMEROLOGIJA, RIDER, I CHING, VISAK, RUNE, LJUBAVNI TAROT
TEL: 064/55-22-00 - Kod 05 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Naslovna | Tarot Centar | Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.