UŽIVO TELEFONOM:
Švicarska 0901/120-021 (3,50 CHF/Min.) Njemačka 0900/330-3330 (1,99€/Min.) Austrija 0900/404-444 (2,16 EUR - VAT incl.) Nizozemska 0909/343-43-43 (0,90 €/min) Norveška 820/77-321 (14,00 NOK) Švedska 0939/111-9068 (20,00 SEK) Slovenija 090/726-788 (1,99 EUR/min) Hrvatska 064/55-22-00 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min) Srbija 0906/240-240 (84 RSD/min) Crna Gora 095/700-002 (0,985 €/min) Mađarska 0690/982-610 (508 HUF/min) Makedonija 0590/77-777 (53,10 ден./min) Kanada 1-900-528-1299 (2,99 CAD/min) Bosna i Hercegovina HT Mostar (Eronet): 094/850-746 (1,84 KM/min); Telekom Srpske (MTel): 094/583-146 (2,45 KM/min); BH Telecom: 094/270-128 (2,42 KM/min)

TAROT MAJSTOR/ica: Branka, KOD 22

ODABERITE: LJUBAV - POSAO - ZDRAVLJE

Prvi korak mog ozbiljnijeg puta kroz svijet ezoterije počeo je prije 20-tak godina. Kada i gdje će taj put stati ostaje na vremenu koje će pokazati …. stoga dragi moji ako trebate savjet, pomoć ili podršku obratite mi se s povjerenjem svakoga dana na mom kodu 22 ili dogovorite vaš termin za razgovor u našem call centru.


Tehnike kroz koje vas mogu savjetovati te zajedno sa vama pronaći odgovor na svako vaše pitanje te put i način za rješenje vaših nedoumica i problema su:

Sudbinske, Lenormand, Kipper ili Beline karte daju vam konkretan odgovor na ono što vas muči, ali i govore što vas očekuje.

Tarot Anđela kao i Tarot Arhanđela tu je za vas kada trebate hrabrost i motivaciju za poduzimanje odlučnih koraka kojima ćete mijenjati vaš život u pozitivnom smjeru.

Anđeoske Ljubavne karte dati će vam odgovor na pitanja kao što su: „Gdje je moja srodna duša?“ „Kada ću se udati?“ i „ Da li je ona ili on prava za mene?“

Anđeoske karte za životnu svrhu odgovorit će vam na pitanja kao što su "Koja je vaša životna svrha?", kao i na pitanja o vašoj karijeri, ali i o vašem duhovnom putu.

Anđeoske karte snova dati će vam vašu dnevnu poruku. Odgovoriti na pitanje "Što vam je potrebno sada u vašem životu" Pružiti vam mogućnost da sagledate vašu nutrinu ali i vašu intuiciju. Korisne su kada trebate odgovore vezane za nove projekte, ali i kada ste suočeni sa životnim izazovima.

Poruke Arhanđela Mihaela i Poruke Majke Božje uz svaku poruku dobivate i molitvu.

Poruke Arhanđela, Anđela te Uzašlih Majstora i kako raditi s njima.

Anđeoski zazivi i molitve za određenu svrhu ili problem.

Pozitivne Afirmacije, za ljubav, posao, financije, zdravlje.

Rune će vam pokazati put kroz vaše probleme,i dati vam odrednice kako se ponašati.

Talismani za području posla, emotivnih i ne emotivnih odnosa, financija, kroz anđeosku energiju i molitvu.

Numerologija vam kazuje što vaši brojevi govore o vama, vašem životnom putu, karmi te prošlom životu.

Osim iskustvom kroz različite ezoterijske tehnike mogu vas savjetovati i bogatim životnim iskustvom spodručja potreba osoba s invaliditetom.

Ono što želim naglasiti svima onima koji mi se obrate jest da je vjerovanje prepušteno nama samima, no potpuno sam sigurna da se nitko neće moći oteti dojmu jer svaka tehnika je jedinstvena, i tu je da nam pokaže put, ali nas isto tako ne prisiljava ni na što.

Veselim se zajedničkom druženju i neka Vas prati Ljubav i Svjetlo.

 

 

PLANETARNI TALISMANI

Planetarni talismani su nevidljiva, podsvjesna veza sa duhovnim svijetom. Planetarni talismani se izrađuju u evokaciji, ritualnim putem, da se moć energije neba utisne na medij prijenosa, tj. kontakta.

Papir je jedan od nosioca kontakta duhovnog i materijalnog, tj. sigil ili pečat. Planetarni talismani vezuju čovjeka uz njegove duhove zaštitnike i djeluju podsvjesno. Da bi talisman djelovao, mora biti napravljen u evokaciji, dok osoba koja nosi talisman mora vjerovati u njegovu moć i moć duhova koje talismani prenose. Snaga talismana nalazi se u tajni i stoga nikad i nikom ne treba govoriti za njega jednako kao što treba i paziti gdje ih stavljamo jer on nikako ne smije doći u ruke osobi za koju nije namijenjen.

Planetarnim alismanima možemo poboljšati svoju prirodu, emotivno, poslovno, financijsko stanje kao i opću sreću no planetarni talismani se ne mogu raditi bilo kada.

SATURNOV TALISMAN
Saturnov talisman izrađuje se subotom ili 3., 12., 21. i 30. dana u mjesecu.

Štiti od nesreće, negativnih ljudi i crne magije. Osim toga, jača koncentraciju daje snagu, izdržljivost, sigurnost i postojanost, štiti od povreda pri padu, udaru, od prijeloma, pružaju naklonost starijih, hijerarhijski viših, omogućava postizanje uspjeha u profesiji, pomaže da se ostvari planirano, pomaže kod naučnih i stvaralačkih djelatnosti osiguravajući postizanje uspjeha u njima, pomaže da se ostvare stabilni i dugoročni savezi, čuva od raka, moždanog udara, TBC-a, opasnosti od ubojstava, trovanja. Namijenjen je i starim osobama jer štiti od demencije.

 

JUPITEROV TALISMAN
Jupiterov talisman je talisman bijele magije a nazivaju ga još i talismanom velike sreće. Talisman se izrađuje Četvrtkom ili 4., 13., 22. i 31. dana u mjesecu. Odgovarajući element je vatra.

Talisman privlači bogatstvo i slavu, poboljšava komunikaciju, daje snagu riječima, čuvar je reda i mira, budi savjest. Također, ovaj talisman osigurava i napredak u karijeri, talisman uspjeha kao i putovanja, proširivanja vidika, bavljenja naukom, štiti mornare od brodoloma a čuva brodolomce, potiče i osigurava kontakte sa inostranstvom, donosi uspjeh u sudskim procesima, rješavanju nepravdi, pomaže pri pronalaženju najboljih liječnika. Donosi sreću u braku i partnerstvu, domu daje bogatstvo i čuva dragocjenosti, pojačava izražajnost, kao i intelektualne sposobnosti.


 

MARSOV TALISMAN
Marsov talisman izrađuje se Utorkom ili 5., 14. i 23. u mjesecu. Odgovarajući element vatra.

Ovaj talisman daje hrabrost, pokreće na akciju i donosi pobjedu. Osim sportašima i vojnicima, nošenje ove amajlije savjetuje se i advokatima jer donosi uspjeh u parnicama. Vjeruje se da pred ovim talismanom neprijatelji postaju zbunjeni. Ovaj talisman jednako tako daje nepristupačnost, muževnost, neosvojivost, hrabrost, smjelost, omogućava pobjedu nad neprijateljima zaštitu u opasnostima uspjeh u opasnim profesijama, jača imunitet, zaustavlja krvarenja, čuva od rana koje ukoliko već postoje brže zarastaju, štiti dom i čuva temelj kuće. 

 

SUNČEV TALISMAN
Sunčev talisman izrađuje se Nedjeljom ili 9., 18. i 27. dana u mjesecu. Odgovarajući element Vatra
ZDRAVLJE, SREĆA, USPJEH.

Donosi čast, ugled, utjecaj, moć i popularnost. Pomažu u predavanjima kod učitelja i u učenju kod učenika. Vlasniku osigurava dug, udoban i lagodan život. Ženama ovaj talisman pomaže za rješavanje osobnih emotivnih problema, kao i u pronalaženju osobne sreće, također osigurava postizanje naših zamisli, uspjeh u radu, javnim nastupima, koristan je za glumce i javne profesije koje zahtijevaju javne nastupe, predavanja i govore, pomaže u liječenju, uspjeh u poslovanju s nekretninama, za začeće zdravog potomstva, kao i lako nošenje trudnoće, povećava životnu snagu i energiju.

 

VENERIN TALISMAN
Venerin talisman izrađuje se Petkom ili 6., 15., i 24. dana u mjesecu. LJUBAV, PRIJATELJSTVO, SIMPATIJA, MIR, HARMONIJA. Odgovarajući element Zemlja.

Za sve nesretno zaljubljene ili usamljene, ovaj talisman je pravo rješenje jer privlači ljubav. Preporučuje se i umjetnicima jer ih nadahnjuje i pomaže da stvore remek djela. Štiti od zavisti zloba i spletki, suprotstavlja se lošoj magiji i čuva osobu od otrova pomažu poslove vezane uz vrtlarstvo, cvjećarstvo, poboljšava ekspresiju čovjeka, štite od nezaposlenosti, osiguravaju pomoć anđela. 

 

MERKUROV TALISMAN
Merkurov talisman izrađuje se srijedom ili 7., 16. i 25. dana u mjesecu. ZDRAVLJE I UM ČOVJEKA. Odgovarajući element Zrak. 

Svi koji muku muče sa školom i učenjem trebaju nositi Merkurov talisman, koji potiče govorništvo, pisanje i stjecanje znanja, pojačavaju intuiciju te olakšava učenje stranih jezika, rješavanje složenih problema, štite stan od krađa i provala, pomaže u trgovačkoj djelatnosti, kao i u rješavanju birokratskih poslova ili problema. Smatra se da je ovaj talisman sretan za trgovce, novinare i putnike.

 

MJESEČEV TALISMAN
Mjesečev talisman izrađuje se ponedjeljkom ili 8., 17. i 26. dana u mjesecu. TALISMAN ZAŠTITE. Odgovarajući element Voda.

Čuva od poplave i noćnih napada, kao i od bilo kakvih zakulisnih radnji. Mjesečev talisman jača intuiciju i vidovitost te omogućava da se pomoću snova dođe do rešenja svakog problema. Ovaj talisman čuva čovjeka od opasnosti i neprijatnosti te pomaže njegovu osjećajnost. Preporučuje se ljudima koji u svom radu dolaze u kontakte sa drugima ili imaju javne nastupe. Povećava kvalitete muževnosti, poboljšava materijalno stanje, vrlo je povoljan za oslobađanje od bijesa, pomaže u uspostavljanju dobrih odnosa na relaciji roditelj - dijete.

 

Svaki planetarni talisman mora biti povezan s osobom za koju se izrađuje, a povezivanje se radi aktivacijom i personalizacijom svakog talismana. Kada su personalizirani i aktivizirani talismani mogu aktivirati snagu, a ujedno minimalizirati slabosti osobe koja ga koristi i za koju je napravljena aktivacija.

Za aktivaciju i personalizaciju planetarnih talismana Vam stojim na raspolaganju i sa zadovoljstvom ću Vas voditi kroz ove procese. 


 

Operater Status
Branka Branka - Kod 22
Operater trenutno ne radi
NUMEROLOGIJA TAROT I CHING RUNE ANĐEOSKE PORUKE
TEL: 064/55-22-00 - Kod 22 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Naslovna | Tarot Centar | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti
Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina. US
Preko 50.000 zadovoljnih tarot korisnika. Nazovite naše tarot savjetnike odmah i uvjerite se u kvalitetu našeg tarot centra.