Zmija – značenje zmije u kineskom horoskopu

Zmija - značenje zmije u kineskom horoskopu

Osobnost

Zmije najviše cijene život i u njemu uživaju koliko mogu. Ako im se netko suprotstavi postanu opasne i osvetoljubive i nikada se ne predaju. Ne opraštaju, ali i ne zaboravljaju lako. Sa njom je najbolje biti u prijateljskim odnosima jer će zmija za svoje prijatelje učiniti sve što joj je u moći. Ima mnogo prijatelja, ali zapravo nema ni jednog s kojim je bliska. Uživa u neobaveznom razgovoru i nikada neće unositi previše emocija u razgovore. Ona zapravo ne želi bliske prijatelje.

Ljubav

Zmije su vrlo senzualne i romantične, ali kako bi osvojili njezino srce trebaju joj pridavati dosta pažnje. Ljubavi se predaje u potpunosti, srcem i dušom. Njezine veze traju, ne pušta lako osobu koju upeca. Svoga partnera kontrolira jer je užasno ljubomorna.

Žena

Žena zmija nikako ne želi status lake žene zato će prije ulaska u bilo kakvu vezu ili odnos provjeriti koliko je muškarac materijalno i moralno podoban. Muškarac treba biti strpljiv, ali i zaljubljen kako bi osvojio zmiju. Kod muškarca joj je važno da je razumije, da joj pruži užitak

Muškarac

Padaju na šarm i stil žene, iako gledaju i vanjski izgled. Kod žene im je važna njihov društveni i materijalni status. Njih ne smeta ako su im žene uspješne. Rado će je pratiti na svim poslovnim večerama i pokazivati kako baš on grije postelju ovako uspješne i posebne žene. Njima su žene vječna inspiracija.

Pripadajući element Drvo

Žena zmija se jako boji budućnosti pa često preispituje muškarca, dok su muškarci sigurni u svoj odabir i oženit će se sa ženom svog života.

Pripadajući element Vatra

Žena, ukoliko brzinom svjetlosti ne uleti u neki brak, mogla bi pronaći muškarca svog života, muškarci zmije su pustolovnog duha i samo takvu ženu traži za ozbiljnu vezu.

Pripadajući element Zemlja

Žene su prizemljene, stabilne i realne, muškarci su stabilni, razumni i praktični.

Pripadajući element Metal

Privlačna je te lako sklapa prijateljstva, ali je jako osjećajna te ne podnosi kritike. Muškarci će u brak ući kasno jer imaju veliki strah od donošenja odluka.

Pripadajući element Voda

Često je na krivom putu zbog svoje nepromišljenosti, želje za izazovima i nemirnog duha. Muškarci su nestrpljivi, prepuni svakakvih ideja, smatraju da je njihovo mišljenje najvažnije.

Mjesec 1.

U ljubavi se zmije potpuno predaju. Vjerni su svom partneru, ali im pružaju premalo slobode zbog svoje posesivnosti

Mjesec 2.

Osobe u 2. mjesecu moraju zadovoljiti dvije strane. Jedna ih vuče prema mirnom i udobnom životu, a druga prema izazovima.

Mjesec 3.

Zmije same sebe zakidaju jer se previše brinu što drugi misle. Moraju se suprostaviti drugima jer inače neće moći ostvariti svoje želje i snove.

Mjesec 4.

Zmije previše sanjare što ih može odvesti na krivi put. Priznanje grešaka i prihvaćanje promjena može dovesti do sreće.

Mjesec 5.

Osobe se boje promjena, radije bi trpjele nego ih prihvatile. Trebaju raditi na samopouzdanju i napokon shvatiti što zapravo žele.

Mjesec 6.

Voljenim osobama zmija će uvijek nastojati što više pomagati, ali strah ju je izdaje i prevare od strane dragih osoba.

Mjesec 7.

Zmije u 7. mjesecu od svoga života žele nešto napraviti, jako su temeljite u onome što rade. Trebaju ostati snažne ako skrenu na krivi put.

Mjesec 8.

Zmija voljenoj osobi pruža sve, ali toliko traži i zauzvrat. U stanju je živjeti sama ukoliko ne pronađe pravu osobu.

Mjesec 9.

Zmija ne traži mišljenja drugih. Učinit će sve što je zamislila. Veoma je posesivna u vezi, ali i vrlo strastvena.

Mjesec 10.

Zmija teško podnosi prekid ljubavne veze, veoma je ponosna i tašta. Ne smije kritizirati osobe zbog toga što su različite.

Mjesec 11.

Osobe rođene u 11. mjesecu ne vole iznenađenja, žive prilično jednostavnim i predvidljivim životom.

Mjesec 12.

Zmije su rođene za ljubav i razumijevanje, nije sklona svađama, ali ako je partner povrijedi tada postaje tvrdoglava i tašta.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (536 ocjena)