Bianka

Unesite kod 40

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Dobiti ćete obavijest kada savjetnik bude dostupan

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Svatko od nas pri rođenju dobije određene darove koji nas izdvajaju od drugih - vjerujem i znam da je svatko poseban i vrijedan u svim svojim savršenostima i nesavršenostima. Ja sam dobila dar duhovnih energija koje mi pomažu osjetiti probleme drugih, da se mogu izboriti sa svakim vašim problemom i dati vam izbor rješenja za svaku vašu muku.
Uz to što sam medij, godinama sam razvijala tehnike koje mi pomažu u radu - sudbinski tarot, kristaloterapiju, bioenergiju i karmičke energije. Kroz karmu se razvijamo, učimo kako bolje shvatiti sebe i koji su naši zadaci kroz ovaj život koje moramo proći da bismo došli do viših spoznaja o sebi i svojoj okolini. Karme se ne treba bojati, karmu treba prigrliti svim srcem i nastojati što više razumjeti sve što nam se događa - jedino tako možemo pronaći svoju sreću, jedino tako možemo pronaći SEBE.
Osim što me istinski usrećuje rad s ljudima i pružanje pomoći svakome tko ju zaista želi, iznimno me raduje dobiti vašu povratnu informaciju o tome kako vam je savjet pomogao i kako je prošla određena situacija koja vas je mučila te kako vi kao vi napredujete.
Slobodno mi se obratite s punim povjerenjem.

Tehnike: SUBDNISKI TAROT, KRISTALOTERAPIJA, KARMA, KARMIČKE ENERGIJE, BIOENERGIJA

         

Ocjena: 4.7 / 5 (478 ocjena)