Klara

Unesite kod 91

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Poštovanje,
Moje ime je Klara. Dugi niz godina bavim se ljubavnom tematikom, rješavanjem financijskih pitanja, poslovnih problema, obiteljskih zavrzlama, psihološkom tematikom, sudskim sporovima i napetim međuljudskih odnosa.
Moje velike ljubavi, tarot, numerologija i astrologija otvaraju mi pogled u jednu sasvim novu sferu života i pomažu u dobivanju odgovora koji možda nisu vidljivi na prvu, ali jednom dubljom i konstruktivnijom analizom omogućavaju nam uvid u rješenja koja su nam nadohvat ruku, ali ih nismo svjesni ili se jednostavno s njima bojimo suočiti, dok kristaloterapija djeluje na opuštanje napetosti i rješavanje psihičkog rastrojstva čovjeka i fizičke boli za koju se ne zna uzrok, a dovodi do samouništenja ljudskog organizma.
Jer, složiti ćete se sa mnom da je ipak najteže pogledati istini u oči, a ja Vam pomažem da se suočite sa svojim najvećim strahovima.
Tarot kao jedan slikovni prikaz omogućuje nam odgovore i objašnjenja trenutnog pitanja i situacije, dok pomoću numerologije analiziramo što Vas je dovelo do toga, da li je to neki karmički dug, nesretni datum rođenja ili jednostavno sukob nepodudarnih ličnosti, situacija ili događaja.
Astrologija s druge strane pokazuje što smo to dobili trenutkom rođenja, koji nikako ne možemo mijenjati, ali možemo pokušati maksimalno neutralizirati blokade i loše položaje planeta. Jer kada znamo tko nam je neprijatelj ili što nam je kočnica, onda nam je lakše i s istima se suočiti.
Ukažite mi svoje povjerenje, iznesite svoj problem i krenimo u bolje sutra. Kombinirajmo različite discipline kako bi što efikasnije rješili sve što nas muči.
Jer jedino što ne možemo vratiti je vrijeme, stoga ga pokušajmo iskoristiti na najbolji mogući način.
Veselim se Vašem pozivu.
Vaša Klara

Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA

         
Ocjena: 4.9 / 5 (300 ocjena)