Morana Elena

Unesite kod 85

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Dobiti ćete obavijest kada savjetnik bude dostupan

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Što ste sve pokušavali da umirite svoj um? Da li vam je to uspjelo i koliko vam je vremena potrebno bilo da biste bili u tom stanju?

Tijekom života vođena sam željom za samorazvojem što me je dovelo do raznih iskustava, širokog spektra znanja, velikog broja pročitanih knjiga i završenih tečaja, seminara, radionica vezanih uz područja osobnog razvoja, komunikologije, coachinga, problematike odnosa, te financija.

Na svom putu, a iz želje da što kvalitetnije prenosim svoja znanja prošla sam razne tečajeve na temu verbalne i neverbalne komunikacije, koja znanja prakticiram i svakodnevno usavršavam u privatnom i javnom životu neovisno o situaciji. Vremenom sam počela dobivati povratne informacije poput: kako znaš, da je to, što mi je potvrdilo da mogu percipirati, intuitivno osjetiti što se događa kod osobe na razini duše, čega ni sama osoba nije bila svjesna. Kroz set alata tehnike Access Consciousness, (pristup svjesnosti) kroz određena pitanja i njihovim postavljanjem, kojima ne tražimo konkretan odgovor, ali njima raspetljavamo energiju, dobivamo više prostora i inspiracije u svakodnevnom životu, dobila sam potvrdu da se radi o blokadi, problemu kojeg sam prethodno osjetila. Moj cilj je osnažiti ljude da znaju ono što već znaju, odnosno da sami shvate da su beskonačna bića i stvaraoci svoje stvarnosti u kojima ih bezuvjetno podržavam. Mogućnosti kao i izbora uvijek ima, i svaka situacija je rješiva.

Ako se osjećate blokirano, emotivno i psihološki labilno, ne vidite izlaz iz trenutnog stanja, vrtite se u krug, javite se!

Tu sam za vas!

Tehnike: ENERGETSKI TRETMANI NA DALJINU, USUI REIKI, PSIHOKIBERNETIKA ESENA, ENERGETSKA KOREKCIJA VIDA, ENERGETSKI FACELIFT, ČIŠĆENJE ENTITETA (PROSTORA I OSOBE), TERAPIJSKI RAZGOVORI (FACILITACIJA), OSHO ZEN TAROT

         
Ocjena: 4.6 / 5 (438 ocjena)