Valentina Kranjčić

Unesite kod 59

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Astrološko iscjeljivanje je moja posebna disciplina kojom se bavim već dugi niz godina.
U alternativnom svijetu sam od 1992. Astrologija, tarot, kristaloterapija i fitoterapija.
Možda ste imali priliku da vam netko izradi natalnu kartu ili horoskop, i da vam možda iščita pozicije planeta i njihov međusobni odnos. No, možda ste  i dobili informaciju da vam je planetarni položaj neugodan ili stresan i da vas vrlo često prati kroz život, jer su planeti kanal kroz koji izražavamo razne energije.
Moja osobna misija je da svaki horoskop bez obzira koliko harmoničan bio ili ne, uskladim sa vašim trenutnim potrebama, na način da vaše sukobljene planetarne energije prvenstveno objasnim da točno znate „Zašto vam se nešto događa“ i kako ćete uz određene terapije (bilo kristalima, biljem i drugim tehnikama) živjeti skladnije i sretnije.
Tarot je moja ljubav, iskrena i vrlo duboka. Tarot je čudesan alat i ako se uz dužno poštovanje koristi, dobija se neprocjenjiva informacija o stanju vašeg života i savjet kako da obzirom na okolnosti postavite i kojim smjerom treba krenuti.
Kristaloterapija ili svijet poludragog kamenja je čudesan svijet najčistijih energija koje nam je darovala majka Zemlja. Koji je vaš kristal koji vas čuva poput anđela, koji kristal je za vas kada želite više ljubavi, novca, bolji posao, određuje se isključivo prema vašim jedinstvenim podacima.

Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, KRISTALOTERAPIJA, FITOTERAPIJA

         

Ocjena: 4.9 / 5 (335 ocjena)