Želimir Maslić

Unesite kod 44

Tarot savjetnik je slobodan

Tarot savjetnik je zauzet

Tarot savjetnik trenutno ne radi

Broj telefona: 064/55-22-00
tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

O savjetniku:

Moj početak. Uvijek postoji Početak. Moj je bio baš poput Vašeg: kad je zasijano sjeme s vječnim pitanjem "Tko sam?" razvilo prve listiće života prema Nebu tražeći odgovore na bezbroj pitanja i krenulo u potragu za smislom i mjestom pod Suncem. Pošao sam Putem osobne duhovnosti kroz ezoteričnu Zemlju znanja i mudrosti kako bih dobio odgovor o svrsi svog postojanja. Učeći, kroz život sam tkao Znanje i stjecao Mudrost.  Taj Put me okretao, prevrtao, vrtio ukrug, katkad naglo i nemilosrdno, ali veliki dlanovi Kreatora mijese nas i oblikuju poput gline za naše najviše dobro.
Kad u jednom trenutku pogledate unatrag na svoj život, vidite kako više niste isti, shvatite da su vam ciljevi puno jasniji, uvidite da je smisao puno dublji ali i jednostavniji. Izgrađen, očvrsnut na vatri, kaljen u vodi, iz osobnog sam iskustva stekao privilegij da Vam budem na usluzi kao nadahnuće i da vas potaknem da svaku nepovoljnu situaciju pretvorite u povoljnu.
Da budete zahvalni za sve pozitivno u Vašem životu, a da Vam negativno bude pokretač za daljnje stvaranje. Tarot analizom riješite poslovne probleme – ne morate trpjeti i raditi nešto što vas ne ispunjava. Pronađite izlaz iz emotivnih labirinata – možda godinama samo sanjate i sad je vrijeme buđenja. Riješite se energetskih blokada – jer možda je napokon kucnuo čas da promislite o sebi.

Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, VODIČ - ISCJELITELJ