Numerološki profili najutjecajnijih političara: Andrej Plenković

Numerološki profili najutjecajnijih političara: Andrej Plenković

U numerologiji svaki broj ima svoje značenje i predstavlja komadić čovjekove „sudbine“. Analizirat ćemo datume rođenja najutjecajnijih političara s posebnim naglaskom na životni put i aktualnu numerološku godinu.

Kolinda Grabar-Kitarović

Andrej Plenković

Zoran Milanović

Božo Petrov

Ivan Vilibor Sinčić

Milan Bandić

Andrej Plenković: 8.4.1970. = 29 ~ 11

Nakon Tomislava Karamarka kojeg se više nitko niti ne sjeća, na čelo HDZ-a dolazi mlađi, elokventniji i uvjerljiviji Andrej Plenković. Datum parlamentarnih izbora 11.9.2016., ide mu na ruku kao i Kolindi Grabar-Kitarović, budući da je usklađen sa njegovim sudbinskim brojem 11.

Osobe rođene osmog u mjesecu poznate su kao ambiciozne, znanstvenog uma, materijalne, ali i pohlepne. Ne smiju zaboraviti pomagati drugima kada dođu na vrh.

Broju 8 je karijera ispred obitelji, iako se trude biti odgovorni supružnici i roditelji. Broj 8 često je prisutan u datumima ekonomista, političara i pravnika, pa nije neobično što je Plenković diplomirao 1993. na Pravnom fakultetu na temu „Institucije Europske zajednice i proces donošenja odlika“. Sudbinski broj 11 uvijek teži usavršavanju i učenju. Osim prestižne diplome, Plenković se može pohvaliti kako tečno govori engleski, francuski i talijanski. Nažalost, broj 11 teško podnosi kritiku i rad pod povećalom javnosti. Ne voli se natjecati i plaši se konkurencije što se moglo primijetiti u debati Milanović – Plenković tijekom koje je Milanović uvjerljivo dominirao i ispravljao Plenkovića. Plenković je bolji kao izvršitelj zadataka i u grupnom radu nego kao samostalan premijer koji mora živjeti pod pritiskom. Godina broj 3 donosi mu šarm, popularnost i sreću, pa ima najveće izglede za premijersku poziciju. Iduća godina broj 4 donosi mu težinu, rad i pad popularnosti.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (550 ocjena)