Tarot čitanje – uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje - uživo od 0-24 sata

Tarot čitanje, pitaj tarot

Tarot se može opisati kao ostavština čovječanstvu. On se stoljećima prenosio preko tajnih kanala i uspješno izbjegavao bilo kakve mitove koji su se htjeli vezati na njega. Nekada se tvrdilo da su tarot karte svete i da ih ne smije dirati nitko osim tarot majstora, dok se s drugih strana tvrdilo da je tarot opasan za svakog tko je znatiželjan. Današnji tarot majstori su se susretali s raznim pogrdnim imenima i osudama da su varalice, šarlatani, prevaranti. I dok mnogi i dan danas misle kako je tarot bezvrijedan, istina je da je riječ o moćnom alatu koji nam može pomoći u navigiranju života.

Tarot čitanje je danas najpopularnija metoda proricanja budućnosti, a sve što je potrebno je pravo pitanje. Tarot karte kroz svoje simbole prikazuju arhetipove koji se tradicionalno koriste za savjetovanje kao i previđanje događaja u budućnosti. U suštini, tarot čitanje nam daje smjernice i upozorava nas na sve one stvari koje mogu bitno utjecati na razvoj naše budućnosti. Danas postoje razni oblici tarota, među kojima su najpoznatiji tarot linije i čitanje od 0-24. U samo par minuta vašeg vremena možete saznati odgovor na pitanja vezana za ljubav, financije, posao, karijeru, obitelj, bilo što.

Tarot čitanje, postavite pravo pitanje

Tarot čitanje od vas zahtjeva da postavite pravo pitanje kako bi dobili pravi odgovor. Kod postavljanja pitanja probajte se voditi onom starom poslovicom “Manje je više”. Pitanja moraju biti postavljena što preciznije, a opet jednostavno i jednoznačno. U primjeru, dugo ste s partnerom i zanima vas gdje vaš odnos ide. Dovoljno je postaviti jednostavno pitanje “Hoću li se udati”. Morate imati na umu da tarot ne voli komplicirana pitanja, i pitanja koja sadrže više upita u njima. Zašto? Na tako postavljena pitanja nemoguće je dati točan odgovor. Pri sastavljanju pitanja najbolje je da očekujete odgovore DA ili NE.

U slučaju da tarot karte ne daju odgovor, tada je riječ o situaciji koja još nije sazrela, točnije moguće je više ishoda. Tarot čitanje se može pitati o ljubavnim, poslovnim, financijskim, i bilo kojim drugim problemima. Pitaj tarot je svakako metoda proricanja budućnosti koja vam može pomoći otkloniti razne sumnje. Ukoliko se odlučite na ovakvu metodu, morate imati otvoreni um i usvajati ono što vam tarot majstori govore uz pomoć karata. Tarot vam daje moguće prijedloge, ali vas ne ograničava u odlukama. Odluke su striktno na vama.

Tarot čitanje, upiti za tarot dostupni od 0-24

Mnogi tarot centri nikada ne zatvaraju svoja vrata, što znači da su nam stručnjaci iz područja tarota i ezoterije dostupni od 0-24. Tarot čitanje je dostupno u bilo koje doba dana, jer kao što znamo, problemi nikada ne odmaraju ili spavaju. Mnogi od nas imaju određenih problema radi kojih nemamo miran san ili mirnu savjest. Kako bi se riješili navedenog dovoljno je zatražiti određenog tarot majstora i potražiti odgovor na svoja pitanja. Nerado se priznaje, no tarot čitanje je nekada jedina opcija kako bi mogli stvari sagledati iz drugačije perspektive.

Istina je da i dalje postoji mnogo skeptika i nevjernika kada pričamo o tarotu, ali to je sasvim normalno. Moramo imati na umu da se mnogi boje izaći iz svoje komforne zone i da se boje osude totalnih stranaca. Tarot majstore ne bi smjeli gledati kao strance koji zadiru u naš privatan život, već kao nužnu pomoć u trenucima kada ne znamo što bih više. Jednom kada vam tarot majstor otvori novu dimenziju vezanu za vaš život, požalit ćete što niste i prije probali tarot. Tarot vam nudi odgovor na sva viša pitanja, na vama je samo da ih postavite.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (463 ocjena)