Ovi znakovi otkrivaju da se prebrzo zaljubljujete

Ovi znakovi otkrivaju da se prebrzo zaljubljujete

Prije nego li na sva zvona objavite da ste pronašli gospodina Pravog, uvjerite se poznajte li ga dovoljno za takve hrabre izjave. Možda ste samo pali na njegov šarm, kao i na mnoge prije njega. Ovi znakovi otkrivaju da se prebrzo zaljubljujete:

Znate da je on onaj Pravi

Iako se poznajete već dugo, nikad niste popričali kako treba, ali vas to nije spriječilo da isplanirate vjenčanje. Još ni ne znate što voli, a što ne, a već znate da ste stvoreni jedno za drugo. Nalet ljubavi vas diže visoko, ali to samo znači da ćete i nisko pasti. Pričekajte s ishitrenim pričama i upoznajte svoju bolju polovicu kako vas ne bi povrijedio.

Volite sve što i on

Tek ste se upoznali, a već ste postali njegova kopija. Odjenom volite sve što i on, a prijateljice vam svako malo govore kako vas više ne prepoznaju. U vezi je važno zadržati svoje „ja“, a ne se pretvarati da ste netko drugi kako bi vas gospodin Pravi zavolio. Ako vas ne voli onakvu kakva jesti, onda vas ni ne zaslužuje.

Želite ga odmah upoznati s obitelji

Zajedno ste tek nekoliko tjedana, a već ga želite upoznati s prijateljicama i obitelji. Ljubav nam može zamagliti um, ali neke stvari ne treba požurivati. Najbolje je pričekati i vidjeti u kojem se smjeru veza razvija i je li on stvarno materijal za vjenčanje.

Za sve njegove izgovore vi imate opravdanje

Čak i kad vas mulja, pronalazite izgovore za njegovo ponašanje. Vjerujete mu bezuvjetno i opraštate sve, samo da vas ne bi ostavio. Ni sami ne shvaćate zašto se ta priča ponavlja sa svakim muškarcem kojeg upoznate. Važno je postaviti granice i ne dopustiti da netko gazi vaše dostojanstvo.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (535 ocjena)