Top razlozi zašto se on osjeća nesigurno u vezi

Top razlozi zašto se on osjeća nesigurno u vezi

Oni su jači spol, mačo muškarci, ne pokazuju osjećaje, ali to ne znači da se muškarci ne osjećaju ponekad nesigurno u vezi. Naročito im teško pada ako njihova bolja polovica zarađuje više od njih ili ima uspješniju karijeru. S obzirom da im je društvo nametnulo ulogu hranitelja obitelji, ego im pati ako se nalaze u podređenoj poziciji. No to im ne treba nabijati na nos. Nemojte pred njima skrivati svoje uspjehe, ali imajte suosjećanja kad im o istima pričate. Dajte im nade da će doći i njihovo vrijeme samo ako malo zapnu i potrude se.
Misli da se prema njemu ponašate kao prema prijatelju, a ne prema partneru
Možda muškarci ne vole izljeve nježnosti kao pripadnice ljepšeg spola, ali nekad im to nedostaje, iako to nikad ne bi na glas priznali. U javnosti se vole pokazati i cijelom svijetu obznaniti da su upravo oni s vama u vezi, stoga će ih hladno ponašanje natjerati da se malo preispitaju. Mogli bi posumnjati da u njima vidite samo prijatelje, a ne materijal za brak. Poigravanje s osjećajima neće trpjeti.
Bivša ga je prevarila, pa se sad boji…
Od preljuba se teško prevariti zbog čega mnogi ljudi s oprezom ulaze u drugu vezu. Možda se vaš partner ne daje u potpunosti i osjeća nesigurno u vašem odnosu zato što stalno strahuje od najgoreg. Razuvjerite ga i dajte mu do znanja kako vaša veza nije nimalo slična prošloj, odnosno da nema mjesta za strah.
Ne sviđaju mu se vaši muški prijatelji
Muškarci vole štititi svoj teritorij stoga ne čudi što će se osjećati ugroženo pred vašim muškim prijateljima. Oni ih vide kao potencijalnu opasnost koja bi im mogla uništiti vezu. Najvjerojatnije misle kako vaš prijatelji s vama žele biti nešto više od prijatelja, a te misli dodatno potpiruju potajni susreti i skrivene poruke. Budite otvoreni i porazgovarajte s njima, ako im stvarno smeta, pokušajte dogovoriti najbolje rješenje za oboje.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (374 ocjena)