Brak prema horoskopu

Brak prema horoskopu

Ovnovi su izrazito muževni i njima je sklapanje braka normalna stvar. Muškarac ovan je svjestan svoje odgovornosti, no voli dominirati. Osim što želi lijepu ženu, mora biti pametna i sposobna. Od žene će tražiti više slobode on sam često zadovoljstvo traži van braka.

Bik je izrazito posvećen obiteljskom životu te su mu žena i djeca na prvom mjestu. Blag je i dobroćudan znak, a dodatna velika vrlina mu je strast. Jedan je od najstrastvenijih znakova, pa ako ga žena dovoljno ne zadovolji, sklon je fizičko zadovoljstvo potražiti kod druge žene.

Slobodoumni blizanac nije baš najidealniji za brak. Život s njim, može biti izrazito lijep, zabavan i opušten, no ne smijete ga sputavati te neće ni on vas.

Muškarci rakovi su veoma tradicionalni što se tiče bračnog života. Odličan je domaćin i voli provoditi vrijeme u svom domu. Idealan je suprug, ali najveći problem će biti njegova majka.

Lavovi svojim ženama žele biti centar svijeta, a njegove potrebe uvijek moraju biti na prvom mjestu. Njegova žena uvijek mora biti dotjerana i lijepa.

Muškarac djevica idealan je partner i svaka žena bi ga poželjela. Vrijedan je, no nedostaje mu strasti, previše je predan obavezama. Nije baš romantične naravi.

Za muškarca vagu ljubav je umjetnost, ali brak mu nije baš na pameti. Voli njegovane žene s čvrstim stavovima, a on je često i nevjeran.

Škorpion je izrazito ljubomoran pa brak s njim nije uvijek ugodan. No žena će ga držati mirnim sce dok mu redovito pokazuje i dokazuje ljubav i privrženost. On mora biti glava obitelji. Veoma je strastven i dobar ljubavnik.

Strijelac je rođeni avanturist, kako u životu, tako i u ljubavi i braku. Stvar koju teško tolerira je ljubomora i posesivnost partnerice.

Jarac se najčešće za brak odlučuje kasnije od drugih znakova jer mu je karijera na prvom mjestu. Njegova će se žena osjećati sigurnom i zbrinutom, no nedostajat će joj emocionalnih izljeva nježnosti.

Vodenjak je često nepredvidljiv muškarac koji upravo zbog te osobine i nije najidealniji izbor za brak. Ukoliko njegova žena ne zna zadržati njegovu pažnju, lako nađe drugu.

Riba je najbolji kandidat za brak. On će svojoj ženi ispuniti svaku želju. Rijetko koji će muškarac u znaku ribe prevariti svoju ženu.

 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (323 ocjena)