Aura kao jedinstvena frekvencija

Aura kao jedinstvena frekvencija

Svako je energetsko polje jedinstveno. Nema dva potpuno ista, premda postoje sličnosti. Aure mogu sadržavati zvukovna, svjetlosna i elektromagnetska polja, ali njihova se snaga i intenzitet razlikuju. Svaki čovjek ima jedinstvenu frekvenciju.

Prirodna se srodnost javlja kad su frekvencije aura bliske. S takvim ljudima lakše započinjemo kontakt. Neki smatraju kako je to znak veze iz prošlog života. Ponekad vjerojatno i je, no zacijelo se radi o sličnom auričkom obrascu koji pokazuje bliskost frekvencija na fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim razinama, neovisno o povezanosti iz prošlih života. S druge strane, postoje osobe čije su aure jako različitih frekvencija od vaše, što može uzrokovati trenutnu nesklonost, osjećaj nelagode, nervoze… Često ti prvi suptilni utisci zrcale način usklađivanja naše aure s frekvencijom druge osobe. To nije uvijek znak da nešto s drugom osobom ne valja, nego je vjerojatnije da dva energetska polja u tom aspektu nisu u rezonaciji.

Možemo naučiti prilagoditi i mijenjati frekvenciju aure, što je povezano s drevnim tehnikama promjene oblika. Tako ćemo se lakše uklopiti i skladnije družiti. Korisno je razviti sposobnost prilagodbe auričke energije okolini, što se često prirodno događa, kao oblik samozaštite. Možemo naučiti svjesnu kontrolu, tako da možemo međudjelovati s drugim poljima, snažno ili blago, ovisno o potrebi.

 
 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (460 ocjena)