Aura – promjena unutar nje

Aura - promjena unutar nje

Boje, jasnoća boja, veličina i oblik aure, pružaju podatke o zdravlju i općem stanju. Općenito, slabo auričko polje, čini nas slabijima spram vanjskog utjecaja, primjerice bolesti i emocionalne, mentalne neravnoteže. Dobar primjer je veliki ured, kada smo odmoreni, buka u uredu, lupkanje po tipkovnicama, nam ne smeta. Lako ju ignoriramo. Kako dan prolazi i naša energija pada, vibracija aure se gubi. Pritom buka u okolini lakše utječe na nas. Ona navaljuje na nas. Prodire u naše auričko polje, stvarajući iritaciju i neravnotežu. Ako smo toga svjesni, lakše ćemo poduzeti mjere kako bi održali svoju auru uravnoteženom i zaštićenom.

Svaki put kada imamo snažnu emocionalnu reakciju javlja se odgovarajuća promjena u našoj auri. To može utjecati na boju, oblik i sve aspekte aure. Isto vrijedi za mentalno i duhovno područje. Aktivnosti kojima se bavimo, zrcale se u našoj auri.

Boje i njihov intenzitet mogu tijekom dana dramatično varirati, ovisno o tome što nam se događa. Obično postoje jedna ili dvije vibracijske boje koje su stalnije. One zrcale obrasce u kojima smo bili uključeni tijekom određenog vremenskog razdoblja, od mjesec dana do godine. Kvantiteta boje može u tom smislu biti pokazatelj.Tijekom samo jednog dana može doći do različitih promjena boja, koje su sve slojevi ponad temeljnog energetskog uzroka uključeni u tom trenutku života.

 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (493 ocjena)