Aura – Tehnika pročišćujući vrtlog

Aura - Tehnika pročišćujući vrtlog

Ova je vježba vizualizacija za pročišćenje auričkog polja. Izvrsna je na kraju dana, osobito onih dana kada smo bili u dodiru s puno ljudi. Odstranjuje energetske ostatke, sprječava njihovo nakupljenje i stvaranje neravnoteže u auričkom polju. Za njezinu je učinkovitost potrebno samo pet minuta.

Sjednimo i opustimo se. Dobra priprema za vježbu je tehnika disanja. Možemo upotrijebiti i jednostavnu molitvu ili mantru. Vježba je prijedlog koji možemo prilagoditi svojim energijama.

Zamislimo da se šest metara iznad nas počinje uobličavati kovitlac kristalno bijele vatre. Izgleda kao maleni duhovni tornado. Dok poprima oblik lijevka, zamislimo ga dovoljno velikim da obuhvati naše auričko polje. Manji kraj lijevka proći će kroz krunište naše glave na putu prema dolje, srednjim stupom našega tijela.

Taj se vrtlog duhovne vatre okreće u smjeru kazaljke na satu. Dok prolazi kroz auru, pogledajmo kako uvlači i spaljuje sve nakupljene energetske otpatke.

Vidimo, doživimo i zamislimo kako se kreće prema dolje, kroz naše auričko polje i tijelo. Znajmo da pročišćava energetsko polje od vanjskih energija koje smo nakupili tijekom dana.

Neka nakon prolaska kroz tijelo izađe kroz naša stopala, dolje ka srcu same zemlje. Gledajmo kako ta os nosi energetske otpatke u niže razine, gdje služe kao gnojivo i hrane niža kraljevstva života na planetu i unutar njega.

 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (531 ocjena)