Bik – značenje bika u kineskom horoskopu

Bik - značenje bika u kineskom horoskopu

Osobnost

Osobe su marljive, hrabre, strpljive, ali i vrlo tvrdoglave. Prema drugima su veoma ljubazni, savjetuju ljude, pomažu im u nevoljama i problemima. Teško će se slagati s nemirnim osobama jer bi one mogle poluditi i izgubiti strpljenje. Bikovi ne žele imati mnoštvo prijatelja. Svojim prijateljima su uvijek pouzdani i vjerni te se uvijek mogu osloniti na njih. Bikove je teško impresionirati, ne voli promjene. Bikovi žive ustaljenim i mirnim ritmom.

Ljubav

Bikovi ne vole izjavljivati ljubav niti ne daju komplimente. Vrlo su zatvoreni jer ih se lako povrijedi. Neprestano sumnjaju da će ih netko izigrati. Težak je put do njegova srca. Bikovi vole obiteljski život, vjerni su svojem partneru, ali nikada ne bi oprostili nevjeru.

Žena

Žena bik je vrlo tajnovita i povučena, ponekad djeluje da ne želi društvo, ali zapravo ne želi bilo kakvo. Od svog partnera traži da bude pažljiv i nježan, ali i da ima s čime podmiriti njezine potrebe. Prije nego što se muškarcu preda želi ga u potpunosti upoznati. Svom partneru je vjerna i odana dokle god je kućni budžet visok. Žena bik vas itekako može iznenaditi, nemojte joj nikada govoriti da nešto ne smije raditi ili da nije za to sposobna jer bi se mogli iznenaditi.

Muškarac

Put do njegova srca je pun prepreka i zamki pa ako želite doći do cilja morate ih savladati, a to može biti zamorno i dugotrajno. Muškarci bikovi vole duge šetnje i vožnje bicikle. U širokom luku izbjegavaju gužve i velika društva jer se ne osjeća ugodno, a i ne želi trošiti previše. Bikovi znaju biti tvrdoglavi i posesivni, ali su vjerni svom partneru i izvrsni očevi.

Pripadajući element Drvo

Žena bik uvijek dobije ono što želi čak i ako muškarci nisu zainteresirani za nju, a slični su i muškarci bikovi. Oni umjesto “ne” čuju “da” ili možda”. Uporan je i uvjerljiv.

Pripadajući element Vatra

Žena bik bori se za muškarca koji ju zanima, kad tad će ga osvojiti. Muškarci će vam osigurati visoki društveni status i ugodan život.

Pripadajući element Zemlja

Žene su veoma nesigurne i godinama su spremne sanjati o muškarcu koji o tome nema pojma. Muškarci su veoma otvoreni, u brak ne ulazi lako.

Pripadajući element Metal

Žena bik očekuje savršenog muškarca jer je i sama takva dok muškarci samo gledaju kakav im je novčani status.

Pripadajući element Voda

Odlično manipulira ljudima, a ako shvati da joj se protive postane neugodna i drska. Muškarci su duhoviti, komunikativni i znatiželjni. Ženama su vrlo privlačni.

Mjesec 1.

Bikovi često zablokiraju u društvu suprotnog spola, emotivno su nesigurni i ljubomorni na svakog tko je blizak njihovom partneru.

Mjesec 2.

Osobe rođene u 2. mjesecu puno ulažu kako bi se držali pod kontrolom. Svjesni su svega što rade.

Mjesec 3.

Bikovi u 3. mjesecu su vrlo snalažljivi. Najveći im je strah budućnost, ali to ne pokazuju. Puno kritiziraju, a ako sami prime kritiku uvrijede se.

Mjesec 4.

Osobe imaju puno planova i vizija, ali su veliki pesimisti. Takvim razmišljanjem se štite od neugodnih iznenađenja.

Mjesec 5.

Bikovi traže emotivne partnere pune povjerenja koji im pružaju dovoljne slobode, također moraju paziti kome vjeruju.

Mjesec 6.

Osobe cijene tradiciju, uživaju slušajući takvu vrstu glazbe, okružuju se raznim starinama i antikvitetima. Ako su dugo u vezi skloni su nevjeri.

Mjesec 7.

Osobe u 7. mjesecu previše filozofiraju. Moraju stvari prihvatiti kakve jesu kako bi si olakšale život.

Mjesec 8.

Život ne mora biti toliko odgovoran, malo nestašluka i neozbiljnosti ne bi škodilo.

Mjesec 9.

Osobe su osjećajne i kako to žele sakriti često reagiraju krivo.

Mjesec 10.

Samouvjerene, uravnoteže i tašte osobe teško nalaze pravog partnera jer vole stvari držati pod kontrolom.

Mjesec 11.

Osobe su vrlo oprezne te zbog toga djeluju hladno, veliki su materijalisti. Društvena i živahna osoba pomoći će im u otkrivanju ljepše strane života.

Mjesec 12.

Kada osoba prestane biti tvrdoglava i ukroti svoje iluzije promaći će svoju sreću, ali na mjestu gdje najmanje smatra da će ju pronaći.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (255 ocjena)