Energija aure – intimniji dodir za jačanje

Energija aure - intimniji dodir za jačanje

Aura ostavlja otisak na onome s čim međudjeluje, osobi, okolini ili objektu. Što je dodir duži i intimniji, pečat je jači. Aura zbog svojeg elektromagnetskog aspekta magnetizira objekte i mjesta. Aura prilagođava okolinu vašim energetskim obrascima. Mnogi ljudi mogu spavati samo u svom krevetu. Djecu uznemiruje pranje pokrivača ili igračke, jer prepoznaju kako im pranje oduzima energetski naboj koji se nakupio u njima.

Isto vrijedi i za meditacijske i molitvene šalove i prostirke. Oni su nabijeni određenom energetskom frekvencijom, onom meditacije ili molitve. Tako se svaki put kada ih koristimo, energija još više magnetizira i lakše je postići i održati meditativno stanje uma. Temelj psihometrije izravna je posljedica međudjelovanja aure s objektom. Osjetljiva osoba može držati taj objekt i steći uvid o osobi kojoj predmet pripada. Intimni dodiri, kao u seksualnoj aktivnosti, mogu vrlo zamršeno ispreplesti auričke energije. Seks stvara moćnu i intimnu razmjenu auričke energije. Takve energetske povezanosti mogu trajati mnogo duže nego li one koje se javljaju nakon površnog kontakta.

Interakcije auričkih polja suptilinije su i moćnije ako je kontakt duži i intimniji. Roditelji dijele barem dio svoje auričke energije s djecom tijekom čitavog života. U jakim se vezama odvija dinamičko ispreplitanje i dijeljenje energija. Oplakivanje nakon smrti, dijelom je i privlačenje energije druge osobe od onih s kojima ju je dijelila. Ako je odnos bio blizak i snažan, odvajanje može dugo trajati. I u obiteljima u kojima nije bilo velike bliskosti, dok se energija umrle osobe raspliće i odlazi od onih koji su još uvijek u fizičkom svijetu, javit će se čudna vrsta praznine.

 
 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (266 ocjena)