Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter je u znaku Riba suvladar i daje jednu ljubaznu i smirenu osobnost. Jupiter je planet ugleda, društvenog položaja, sreće, raspoloženja i velikodušnosti. Ako se Jupiter nalazi u lošem položaju onda daje lijene i neorganizirane osobe. Taj planet nam u Ribama daje osobe koje su veliki idealisti, talentirani su za umjetnost, vole životinje i vole se usamljivati. To su najčešće osobe koje životni put odvede u udaljenija mjesta gdje uspijevaju ostvariti svoje ciljeve.

Jupiter u Vodenjaku daje društveno orijentirane osobe koje su inspirirane snažnim idealima. To su najčešće osobe koje vole red i dobri su organizatori. Te osobe najbolje djeluju kroz rizik, politični su, studiozni, društveni su, otvoreni su za nove spoznaje i ideje i poštuju tuđa mišljenja. Pokazuju sklonost i inspiraciju kod pomaganja drugima.

Jupiter u Jarcu ukazuje na osobe koje će zadovoljstvo uvijek podrediti dužnosti i disciplinu staviti ispred slobode. Skloni su nametati mišljenje tipa ˝činim ovo za tvoje dobro˝ zato ne podnose gubljenje vremena i zahtijevaju težak rad. Njima je uvijek važno postaviti nekakav cilj. To su osobe koje su odgovorne i nije im teško rješavati probleme s kojima se sreću u životu.

Jupiter u znaku Strijelca je domicilan. Interaktivan je, društven i zna prepoznati priliku. Jupiter u strijelcu daje sretne i uspješne osobe koje imaju potrebu za stalnim stjecanjem novih znanja. Jupiter u Strijelcu pokazuje da se treba okrenuti duhovnim dobrima i treba se skloniti od skupljanja bogatstva. To su osobe koje će najčešće pronaći svoju sreću u inozemstvu.

Jupiter u znaku Škorpiona daje osobe koje karakterizira naklonost kriminalu i ne vole previše eksponirati. To su osobe koje su sposobne ostvariti ciljeve koje su si sami zadali, jake su volje i optimistični su.Te osobe jako dobro zarađuju i vole luksuz. Jupiter u Škorpionu donosi aktivne pojedince pune vjere u svoje sposobnosti.

Jupiter u Vagi daje osobe koje su sklone svemu što je lijepo, a osobito lijepim umjetnostima. Ova kombinacija donosi popularne ljude koji vole biti u partnerstvu, dobro komuniciraju i vjeruju u pravdu. To su osobe koje posjeduju izrazitu estetsku prirodu i omiljeni su u javnosti. Sreću pronalaze kroz javnost jer uvijek biraju zanimanja gdje su u kontaktu s velikim brojem osoba.

Jupiter u Djevici može od muhe napraviti slona. Jupiter u znaku Djevice može dovesti do sklonosti prevelikom radu i opsesivno-kompulzivnih poremećaja. Položaj je dobar za rad u zdravstvu, jer ukazuje na odanost i moralne vrijednosti. Te osobe krasi praktičan i visok um. Praktične su i organizirane osobe, poznati su po tome što vole učiti.

Jupiter u znaku Lava daje osobe koje vole luksuzni život i imaju samopouzdanja. Te osobe nikad ne priznaju svoje pogreške i uživaju u popularnosti. Oni se znaju nositi s izazovom i vole pomoći drugim ljudima. Osobe koje su rođene s Jupiterom u Lavu rođene su pod sretnom zvijezdom. Jupiter u ovoj kombinaciji daje isprazne pompozne egocentrike sklone pretjerivanju i arogantne osobe.

Jupiter u Raku je egzaltiran. Jupiter u Raku pokazuje da treba težiti razvoju emocionalne podrške i obiteljskih vrijednosti. To su osobe koje imaju jake moralne vrijednosti i razlikuju dobro od lošeg. Borci su za istinu i pravdu. Te osobe su dobri trgovci i dolaze iz dobrih obitelji. U njihovim životima prevladavaju emocije i imaju potrebu uspostaviti stabilnu i čvrstu vezu. Vole komunikaciju i kontakt.

Jupiter u Blizancima može ukazivati na sukobe između krivog i pravog, jer Jupiter predstavlja viši um od Merkura (Merkuru je vladar Blizanaca). Takav položaj ukazuje na neodlučnost zbog prevelike mogućnosti izbora. Osobe koje se nađu u ovakvom položaju žele imati dvije ili više stvari odjednom. To su osobe koje vole puno putovati, druželjubive su, zabavne, sposobne, vrijedne i silovite.

Jupiter u Biku daje osobe koje su u poslu pažljive i uvijek razmišljaju prije nego što nešto učine. To su osobe koje vole miran obiteljski život. Vole ekstravaganciju i skupe stvari. Te osobe ponekad znaju biti lijene i znaju se prepustiti neumjerenim užicima. Njihovi talenti su to što mogu uvećati vrijednost nekih stvari i očuvati ih i mogu kreirati nove i lijepe stvari. Njihova sklonost luksuzu ponekad ih može navesti na neumjereno trošenje.

Jupiter u Ovnu darežljiv, strastven, hrabar, borben i junačan. To su osobe pune optimizma i entuzijazma koje idu prema ostvarenju svog cilja. Poštene su i ambiciozne osobe. Njihova sposobnost im omogućuje postizanje ciljeva u kratkom roku. Te osobe moraju biti oprezne jer im prijete poslovni gubici.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (474 ocjena)