Kakve su Djevice u ljubavi?

Kakve su Djevice u ljubavi?

Mnogi ljudi ovoga znaka steknu o sebi sliku kao hladne, čak i frigidne osobe. No, nije baš tako, oni su povučeni, zatvoreni i spori u kontaktu s ljudima. Nisu strastveni, rijetko i nerado pokazuju osjećaje, ali ljubav im može biti vrlo duboka i postojana. Kad nađu partnera koji im odgovara, osvajati će ga na svoj miran, pomalo dosadan način. Odgovara im ozbiljan brak, bez skandala i afera. Sreću mogu naći samo s mirnim i postojanim partnerom, moraju vjerovati da je idealan.

Kako su njihovi zahtjevi vrlo veliki, a sklonost zaljubljivanju minimalna, često nikada ne sretnu osobu kakva im odgovara. Muškarcu Djevici dobro će pristajati žena u znaku Jarca mirna, odana, ekonomična i štedljiva. Njegova sklonost kritici može je oneraspoložiti, ali ona zna popustiti. Izvrsno se može složiti sa ženom Bikom, oboje vjeruju u brak na način dok nas smrt ne rastavi. Svađati se mogu uglavnom oko novca, jer i jedan i drugi misle da znaju najbolje upravljati kućnim budžetom. Žene u znaku Ribe, Raka i Škorpiona također su potencijalni partneri, jer su spremne mnogo žrtvovati za ljubav i obitelj. One su dobri prijatelji, spremne pomoći, privržene su i trude se biti dobre supruge.

Žena Djevica sreću može naći s muškarcem Bikom, on je inteligentan i šarmantan, a prema njojpopustljiv i nježan. Oduševit će ga njezina ženstvenost i sklonost da ga stavlja na prvo mjesto. Brak može sklopiti s muškarcem Jarcem, ambiciozan, teži za solidnim obiteljskim životom, a ona treba sigurnost i dobro materijalno zaleđe. Nju je teško osvojiti, pa će muškarcu u znaku Raka, Ribe i Škorpiona to biti veliki izazov, ali uz veliku ljubav sve je moguće.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (291 ocjena)