Kakve su Vage u ljubavi?

Kakve su Vage u ljubavi?

Osobe rođene u ovom znaku vole ljepotu i lijepe stvari, no ponekad je to poimanje ljepote previše materijalističko. Mogu potpuno voljeti, ali se plaše, ljubav smatraju najvažnijom stvari u životu i često zbog toga imaju neprilike. No,nisu uvijek iskreni. Skloni su flertu u kojem su pravi umjetnici. Izuzetno su dragi i omiljeni, sposobni da osvijetle nečiji život, pa im se to najčešće i oprašta. Vage jednostavno lome srca. Teško podnose samoću i ako su nezadovoljni s jednim partnerom, traže sreću s drugim. Oni su uvijek u nekakvoj vezi, bio to brak, zaruke, rastava.

Muškarac u ovom znaku dobro će se složiti sa ženom Blizancem, uvijek će ga ponovno privlačiti svojom promjenjivom prirodom, pa je on spreman svladati razne poteškoće kako bi ju zadržao. Često će ga privući žena Ovan­njezina je priroda suprotna njegovoj, no mogu se izvrsno nadopunjavati. Također ga privlači i žena u znaku Vodenjaka, Lava i Strijelca.

Žena Vaga može imati dobre izglede u vezi sa muškarcem Vodenjakom, on teži za slobodom, ponekad ga je teško razumjeti, ali žena Vaga posjeduje sve kvalitete da njime upravlja, a da on to i ne primjeti. Vrlo sretnu vezu može ostvariti s muškarcem Blizancem, on je nježan, ljubazan i lijepo se ophodi prema njoj. Žena Vaga cijeni ambiciju i voli ugodan život, to joj mogu pružiti muškarci u znaku Ovna, Lava i Strijelca.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (464 ocjena)