Kakvi su Bikovi u ljubavi?

Kakvi su Bikovi u ljubavi?

Bikovi su u ljubavi vrlo izbirljivi, ali potpuno odani. Ljubav kod njih igra veliku ulogu, ali će ih privući samo osobe s velikim ambicijama, jer žele samo najbolje stvari u životu. Za njih ljubav znači brak, a brak znači dom. U brak obično ulaze vrlo rano, često griješe u izboru partnera, pa su čak i nezadovoljni u prvim godinama braka i dugo im treba da se prilagode. A ako su nezadovoljni vrlo lako se odlučuju na rastavu.Vesele su prirode i uvijek su spremni za dobro društvo, zabavu i užitak.

Muškarac Bik traži ženu koja je dobra domaćica i majka, koja cijeni dom i zna kuhati. Takvu će sigurno naći u ženi Jarcu stvorena da živi za jednog čovjeka koji će joj pružiti sigurnu budućnost.Dobro se može složiti i sa ženom Djevicom imaju slične poglede na život. Njezin šarm i smisao za humor može ga oboriti s nogu. Žena Škorpion privući će ga svojim seksipilom i tajnovitošću. Uz obostrano razumijevanje i popuštanje, mogli bi se izvrsno nadopunjavati. Riba privući će ga svojim umjetničkim sklonostima, iako je ponekad previše osjetljiva za njega. Mogao bi se naći u vezi s Račicom dijele istu ljubav prema domu i novcu, no ona je vrlo osjetljiva, što bi njega moglo smetati.

Žena Bik treba muškarca koji će joj pružiti zaštitu, a to je definitivno muškarac Jarac ozbiljan,ambiciozan i jednostavno rečeno gazda u kući. Veže ih toliko zajedničkog da se i sitne razmirice mogu zanemariti. Privući će je muškarac Djevica praktičan i sposoban. Vežu ih isti pogledi na dom i brak, za koji misle da je jedan i zauvijek. Može ju privući i muškarac Škorpion snagom i seksipilom. A kako on dobiva ženu koja može uzvratiti njegovu strast, zajedno mogu ostvariti vrlo sretnu vezu. Muškarac Rak savjestan, brižan i privržen obitelji. Kad je obitelj u pitanju, puno je zajedničkih interesa, pa takav brak opstaje uz vrlo malo napora. Privlači ju i muškarac Riba svojom senzibilnošću, a ona njega skrivenom snagom, te uz puno truda mogu postići zadovoljavajuću vezu.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (541 ocjena)