Kakvi su Blizanci u ljubavi?

Kakvi su Blizanci u ljubavi?

Blizanci su privlačni, zanimljivi i šarmantni, uvijek izazovni, ali tajanstveni za suprotan spol. Neuhvatljivi su i slobodni, uvijek spremni da probaju, ali rijetko da se zadrže. Rijetko se zaljubljuju jer su izrazito racionalni, a znatiželja ih dovodi u situaciju da održavaju nekoliko veza istovremano. Moraju se osjećati slobodno, pa im najbolje odgovara osoba koja će ih razumjeti i podržati u svemu. Privlače ih prvenstveno inteligentne osobe, fizički izgled im nije osobito važan. Nisu previše strastveni, ali vole istraživati.

Muškarac Blizanac traži ženu koja je inteligentna, zanimljiva i poticajna i koja će ga uvijek iznova znati privući, fascinirat će ga žena Vodenjak. Također i žena Vaga­romantična, pametna, ali previše osjetljiva, što je ponekad previše za muškarca Blizanca. Žena Strijelac ne stavlja ljubav na prvo mjesto, teži za ravnopravnim prijateljskim oblikom veze, pa s njom može postići izniman sklad.

Žena Blizanac pravu ljubav može pronaći s muškarcem Vodenjakom. Postoje svađe i nesuglasice, ali se izvrsno nadopunjuju. Muškarac Vaga nemiran, uzbudljiv, a upravo to im odgovara. Oboje su intelektualci, pa bi takva mogla biti i veza. Ženi Blizancu se može prikloniti i Strijelac društven, zanimljiv, pokretan i slobodouman. Dopasti će joj se njegovi mnogobrojni interesi i ljubav prema putovanjima.

 
         
Ocjena: 4.5 / 5 (348 ocjena)