Kakvi su Jarci u ljubavi?

Kakvi su Jarci u ljubavi?

Za osobe rođene u ovom znaku je sve ili crno ili bijelo, te su ograničeni u uočavanju sivih tonova. Samodisciplina je vječni vladar njihovih emocija i kod njih osjećaj dužnosti i odgovornosti uvijek zauzima prvo mjesto. U braku se žrtvuju da materijalno osiguraju život svojoj obitelji. Vrlo ozbiljno shvaćaju bračne obveze i u ovom znaku najmanje je rastava. Njihova raspoloženja idu iz krajnosti u krajnost. Kritika partnera duboko ih vrijeđa, iako su i sami skloni kritizirati. U brak ulaze razumno i nakon pažljivog razmišljanja. Rijetki su Jarci koji mogu napustiti sve radi ljubavi ili uništiti živote drugih zbog strasti.

Muškarac Jarac može ostvariti vrlo stabilnu vezu sa ženom Djevicom, on je odlučan i temeljit u postizanju ciljeva, što njoj daje toliko potrebnu sigurnost. Također i sa ženom Bikom, vežu ih isti pogledi na život. On će ga znati izvući iz mračnih raspoloženja. Može ga privući i žena u znaku Raka i Ribe, njihova mirnoća i podatljivost. Potpuno se može predati ženi Škorpionu, ponekad su preosjetljive, velikih emocionalnih zahtjeva, što ozbiljnom Jarcu može jako smetati.

Žena Jarac idealnog će partnera naći u muškarcu Biku, cijeni dom kakav ona može stvoriti, te njezine staromodne vrline. Izuzetno ju privlači i muškarac Djevica, mogu ostvariti sretan brak. Uzajamno će se poštivati i nikada im neće biti dosadno. Ženu Jarca može privući naglašena seksualnost i privrženost obitelji muškaraca rođenih u znakovima vode, ali neće se vezati s njima ako nisu ambiciozni i uspješni, te sposobni osigurati materijalnu egzistenciju.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (301 ocjena)