Kakvi su Lavovi u ljubavi?

Kakvi su Lavovi u ljubavi?

Lavovi su u ljubavi skloni riziku, jer posjeduju kockarski duh, pa često čine pogreške. Mnogi sklapaju brak više puta. On su optimistični i veseli, zrače toplinom i srećom, ali su istovremeno i egocentrični, pa često ne vide kad je netko blizak nesretan. Imaju visoko mišljenje o sebi i puni su samopouzdanja. U mladosti se često zaljubljuju i dosta vremena provode istražujući ljubavne prilike. Oni žele partnera kojim će se ponositi. Sve bi žrtvovali za ljubav, ali kada prestanu voljeti, otići će kao da se ništa dogodilo nije.

Muškarac Lav će se vezati za ženu Strijelca, sposobna, tolerantna, čvrsta, ali ne dominira. Oboje su romantični, otvoreni i vole rizik. Vrlo uspješnu vezu može ostvariti sa ženom Ovnom, ambiciozna, puna samopoštovanja i samopouzdanja, baš kao i on. Dobro razumijevanje može postići sa ženom Vagom, traži mnogo ljubavi, a zauzvrat je izvrsna domaćica. Uz nju se osjeća ponosnim, jer ona zna voditi muškarca. Žena Vodenjak, brak i bračne obveze shvaća ozbiljno, jednako kao i on, pa bi mogli naći sreću. Sa ženom Blizancem­potrebno je više prilagođavanja i ne smije biti puno mlađa, jer je neozbiljna i neodgovorna.

Žena Lav će se izvrsno složiti s muškarcem Strijelcem, oboje su vatreni, izazivaju svađe, dok na život gledaju istim očima. Dobar partner je i muškarac Ovan­uzajamno poštovanje i sloga, do te mjere da izazivaju u mnogima zavist. Žena Lav može naći sreću i s muškarcem Vagom, materijalna egzistencija mora biti osigurana. Isto tako ju može privući muškarac Vodenjak, on je galantan, muževan, uz neizbježno prilagođavanje mogli bi se složiti.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (303 ocjena)