Kakvi su Ovnovi u ljubavi?

Kakvi su Ovnovi u ljubavi?

Ovnovi su u ljubavi izrazito strastveni, romantični i mogu istinski voljeti. Iako svoju ljubav ne znaju pokazati, zahtjevni su i stalno traži od partnera da im se divi. Stalno traže potvrdu o ljubavi i vjernosti. Često dolazi do početka kraja njihovih veza, jer postavljaju previše pitanja. Ljubomorni su i posesivni i zahtijevaju od partnera da se prilagodi.Žele dominirati u svakoj vezi, bila ona avantura ili brak. Često zaboravljaju da nisu sami u vezi, ta da ponekad trebaju dopustiti partneru da donese odluku.Karakterizira ih izuzetna netolerancija, tvrdoglavost i nestrpljivost. S druge strane, vjerni su i trude se održati vezu u koju vjeruju, no ako shvate da su se vazali za krivu osobu, odlaze bez riječi objašnjanja.

Muškarac Ovan se najbolje slaže sa ženom Lavom njome će se strašno ponositi. Ona će smirivati njegovu naglost. Moguće su svađe jer oboje žele dominirati, ali imaju dosta zajedničkog za uspješan brak. Složit će se i sa ženom Strijelcem­ imat će puno razumijevanja i podrške za njegovu karijeru. Ona će htjeti ravnopravan odnos, što može dovesti do nesuglasica, a on će morati naučiti biti tolerantniji. Očarat ga može i žena Vaga­svojom elegancijom i šarmom. Zbog njezine prilagodljivosti moguća je sretna veza. Privući će ga i žena Vodenjak njezina ženstvenost i seksipil, ali s njom će postići sklad samo ako ona pripada konvencionalnom tipu. Može se upustiti u vezu i sa ženom Blizancem ona je pametna, zanimljiva i zabavna, no oboje će se morati potruditi oko prilagođavanja.

Žena Ovan se najbolje slaže sa muškarcem Strijelcem uz njega i ona može doći do izražaja. On je tolerantan i suzdržan, te dobar i vjeran muž. Vrlo dobro će se složiti s muškarcem Lavom on posjeduje ono što njoj nedostaje. Nije tvrdoglav, poslušan je, lako se prilagođava i voli potpuno. Veza s muškarcem Vagom, Vodenjakom ili Blizancem teže će uspjeti zbog njezine ljubomore i želje za posjedovanjem. No oni se lako prilagođavaju, pa ove veze možda imaju šanse za uspjeh, ali uz obostran trud.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (463 ocjena)