Kakvi su Rakovi u ljubavi?

Kakvi su Rakovi u ljubavi?

Rakovi su vrlo seksipilni, privlačni i šarmantni, no većina njih to nije ni svjesna i na taj način često lome tuđa srca. Posjeduju neutaživu potrebu za ljubavlju i nježnošću. Ponekad su netaktični, nesvjesni želja i potreba svog partnera. Nikada ne vrijeđaju namjerno, jer su puni dobrih namjera. Mogu se ludo zaljubiti, ali isto tako mogu sklopiti razuman brak kada dođe vrijeme da se srede. Ukoliko izaberu krivog partnera dugo će biti nesretni jer nemaju hrabrosti priznati krivi izbor. Ne podnose samoću, pa se teško rastaju. Zbog toga često traže izlaz u ljubavnim vezama van braka, no to ih nikada u potpunosti ne zadovoljava. Samo s partnerom koji će im pružati puno ljubavi i razumijevanja mogu biti veseli i zadovoljni.

Muškarac Rak se izvrsno slaže sa ženom Škorpionom­izrazit seksualni naboj stvara uzajamno privlačenje. Veza sa ženom Ribom­uspjet će ako su oboje ludo zaljubljeni i sposobni da tu zaljubljenost održe. Može ga privući žena Jarac­požrtvovna ljubav za dom i obitelj. Ako shvati da on čezne za iskazivanjem nježnosti, mogu postići izniman sklad. Sa ženama Bikom i Djevicom također može postići sklad, jer su romantične, a ljubavi i braku pristupaju ozbiljno kao i on.

Žena Rak rado će se vezati za muškarca Jarca­materijalna sigurnost i čvrsta ruka. Iako je često suzdržan i hladan, bračne dužnosti prihvaća ozbiljno. Emocionalno idealan partner za nju je muškarac Škorpion koji ju u potpunosti razumije. Vrlo je aktivan i muževan, što joj ulijeva toliko potrebnu sigurnost. Žena Rak i muškarac Riba­razumiju se bolje nego itko. Podložni su najljepšim osjećajima koje drugi i ne zapažaju. Ništa joj neće smetati ako nju i obitelj stavi na prvo mjesto. Moguće su uspješne veze s muškarcem Bikom i Djevicom­zbog zajedničke privrženosti domu i obiteljskom životu.

 
         
Ocjena: 4.7 / 5 (362 ocjena)