Kakvi su Škorpioni u ljubavi?

Kakvi su Škorpioni u ljubavi?

Škorpion je najseksipilniji znak. Njihova je intuicija u ljubavi vrlo razvijena i nepogrešivo osjećaju partnerove povratne informacije. U ljubavi traže savršenstvo, očekuju najvišu ekstazu u emocionalnom životu, te potpuno ispunjenje svoje strastvene erotike. Vrlo su osjećajni i puno traže od svojih partnera. Njihovi ih bivši nikada neće zaboraviti, pa čak i kad bi to htjeli. Ljubav i brak shvaćaju ozbiljno, predaju se potpuno, pa za uzvrat traže jednako. Često ih opsjeda ljubomora, pa rade scene partnerima i to im je najveća mana. Iskreno se trude da njihova veza uspije, ali moraju biti zaljubljeni čitav život.

Muškarac Škorpion trajnu sreću može postići sa ženom Rakom, oboje su emocionalni i on shvaća njezinu osjetljivost. Vrlo je muževan, pa će se ona osjećati zaštićena i uveseljavati ga svojim smislom za humor. Sklad može postići i sa ženom Ribom, ona je privržena, ženstvena i voli česte intimne odnose. Svađe su moguće isključivo zbog ljubomore. Moguća partnerica je žena Jarac, samo ako su seksualno uzbuđena, a često nisu. Žena Bik može biti idealna za njega, jer je vjerna, osjećajna te strastvena ljubavnica.

Ženu Škorpiona posebno može privući muškarac rođen u znaku Raka, duboko emotivan, izrazito seksipilan, a uz to vrlo vezan za kuću. Obostrana privlačnost može biti toliko jaka da se nikada ne ugasi. Također idealan partner je muškarac Riba, dobra nadopuna njezinom žestokom temperamentu, jer je zna smirivati kad je tužna i nasmijavati kad je žalosna. Sreću može naći i s muškarcem Bikom­obično je uspješan i pažljiv, ali je ponekad lijen i premalo strastven za nju. Ako traži praktičnog i vjernog čovjeka, sreću može pronaći i s muškarcem u znaku Djevice i Jarca, mogući partneri za trajnu vezu.

 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (515 ocjena)