Kakvi su Strijelci u ljubavi?

Kakvi su Strijelci u ljubavi?

Osobe u ovom znaku se vrlo brzo i lako zaljubljuju. Mogu vrlo duboko voljeti, a da nikada ne požele biti nečije vlasništvo. Sloboda i neovisnost su im najvažniji, pa su vrlo oprezni kad je brak u pitanju. Oni žele vezu koja će biti prvenstveno prijateljska, teže za iskrenim osjećajima, koje su ponekad spremni potražiti kod nekoliko osoba. Potreban im je promjenjiv, zanimljiv partner, netko tko će ih privlačiti i uzbuđivati čitav život.

Muškarac Strijelac vrlo dobro će se razumjeti sa ženom Ovnom, ona je tvrdoglava, no on je tolerantan. Ona traži nesebičnu ljubav, koju on može pružiti. Također ga može usrećiti žena Lav, svađe su neizbježne, ali će se veoma privlačiti. Nikada mu neće biti dosadno sa ženom Blizancem, oboje su nezavisni, prevrtljivi i skloni avanturama, a opet dovoljno tolerantni.

Žena Strijelac može uspjeti sa muškarcem Lavom, on joj može pružiti nesebičnu, pravu ljubav i udoban život. Također idealan partner za nju je muškarac Ovan, pomaže mu u njegovim ambicioznim pothvatima, smiruje i tješi kad je ljut ili razočaran. Vrlo će se rado vezati za muškarca Blizanca, on neće ograničavati njezinu slobodu i poštivat će ju kao osobu. On će ju uvijek fascinirati svojim mijenjanjem, što će za nju biti vječni izazov.

 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (460 ocjena)