Ljubavna magija – kako vratiti izgubljenog partnera?

Ljubavna magija - kako vratiti izgubljenog partnera?

Ako želimo vratiti izgubljenog partnera to možemo učiniti pomoću ljubavne magije. Danas mnogi posežu za ovim najrasprostranjenijim oblikom magije. Ljubavna magija je najčešća u primjeni kod slomljenih brakova i veze te izgubljenim partnerima. Shodno prema vrsti rituala možemo reći da li taj oblik magije spada u crnu ili bijelu magiju. Magija za ljubav se još naziva i Crvenom magijom.

Ako smo sigurni da želimo vratiti partnera, ovo je jedan od rituala koji bi se mogao primjeniti u te svrhe. Ritual je ritual pomirenja, primjenjuje se kod osoba koje su u nekoj vrsti konflikta te u stadiju kada se dvoje ljudi mogu izmirit. Ovaj ritual se izvodi svijećama te mirisnim uljima. Kao i kod svih rituala svijećama, bilo bi poželjno samostalno izraditi svijeće. Kao i kod svakog magijskog rada najvažnija je priprema, pa snaga volje, koncentracija te vizualizacija magičara.

Ako posjedujete vlastitim rukama izrađene i namazane svijeće tim boljem, ako nemate za ritual je potrebno da svijeće budu čiste, nove, neoštećene (da im ni na koji način nije narušena vibracija). Za ovaj ritual se koriste 2 svijeće. Bijela svijeća predstavlja ženu (bijela za čistoću) dok crvena svijeća predstavlja muški princip (crvena za strast). Za ritual će biti potrebne i igle (šivaća igla). Eterično ulje koje se predlaže za korištenje kod ovog rituala je lavanda koja ima, između ostalog, umirujuće djelovanje na koncentraciju, a njezin vladaoc Merkur pridonosi svojim djelovanjem na području komunikacije.

Ritual se izvodi na način da se na bijeli (čisti, nekorišten) papir ispiše vlastito ime i prezime, te ime i prezime partnera. Na isti list papira sada položimo svijeće jednu pored druge. Svijeće tada možete zapaliti. Kada ste zapalili obje svijeće istim svijećama kapajte vosak obje svijeće na oba imena na papiru. U tom trenutku se izgovaraju magične riječi. Ostavite svijeće da gore slijedećih sat vremena te nakon toga oprezno ugasite svijeće i sklonite ih izvan mjesta prebivanja.

Papir koji je ostao položite u novu omotnicu unaprijed predviđenu za spremanje. Omotnicu pohranite na mjestu na kojem spavate. Možete ju držati u jastučnici ili ispod kreveta na kojemu spavate. Pričekajte izvjesno vrijeme. Tek kada ste se uvjerili u uspješnost rituala, omotnicu možete spaliti. Tim činom je ritual završen.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (510 ocjena)