Ljudska aura – uspostavljanje ravnoteže

Ljudska aura - uspostavljanje ravnoteže

Aura okružuje fizičko tijelo u svim smjerovima. Trodimenzionalna je i kod zdrave osobe eliptična. Veličina, oblik, te boje i jasnoća boje, pokazuju određene aspekte fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja. Aura prosječne osobe se rasprostire dva i pol do tri metra od tijela.

Vanjski utjecaj mnogo lakše djeluje na ljude slabog auričkog polja. Njima se lakše manipulira i lakše se umaraju. Ljudi oslabljene aure mogu stvoriti ili odražavati osjećaj promašenosti, oboljeti i biti neučinkoviti u životu. Kontrola okoline, počinje s kontrolom vlastite energije.

Aura ljudskog energetskog polja ima dva aspekta:

Prvi od njih su energije finijih tijela. Ta su suptilnija tijela omotači različitog intenziteta koji okružuju fizičko tijelo i prožimaju ga. Njihova je središnja funkcija koordinacija i regulacija duhovne aktivnosti u fizičkom životu.

Drugi su energetska zračenja samog fizičkog tijela. Moderna znanost uči da je ljudsko tijelo sastavljeno od energetskih polja, između ostalog elektičnog, magnetskog, zvučnog, svjetlosnog i elektromagnetskog.

Neka se od njih stvaraju unutar tijela, a druga se primaju izvana, nakon čega ih tijelo preoblikuje. Ono je svojevrsna prirodna osmoza između naših energija i onih koje nas okružuju. Upijamo energije biljaka, drveća, cvijeća, životinja, te čak i same zemlje. Što su dodiri i usklađenost veći, pojedinac postaje moćniji.

Oceansko okruženje sadrži četiri temeljna životna elementa, vatru Sunca, zrak oceanskih povjetaraca, vodu samog oceana i naravno, zemlju. Tijelo ih može upiti i preobraziti u iscjeljujuće energije, osnažujući čitav energetski sustav. Povezivanje i dodir s ta četiri elementa iznova uspostavlja ravnotežu.

 
 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (298 ocjena)