Ljudska energetska polja – vraćanje energije

Ljudska energetska polja - vraćanje energije

Sva živa i neživa tvar ima energetska polja zbog svoje strukture. Živa su polja jača i lakše ih je otkriti, no i ona neživa mogu osnažiti energetsko polje.

Boravak u prirodi uravnotežuje i pročišćava auru. Ima mnogo mudrosti u zdravoj navici grljenja drveća. Drveće ima dinamička energetska polja koja aktivno djeluju s ljudskim energetskim poljima. Svako drvo ima jedinstvenu frekvenciju, baš kao i svako ljudsko biće. Stoga možemo grliti različito drveće, s različitim učincima. Pet do deset minuta sjedenja ispod vrbe, uklanja glavobolju. Borovi pročišćuju ljudsku energiju, upijaju i tjeraju negativne osjećaje iz auričkog polja, osobito osjećaj krivnje, borovi zbog toga nemaju problema, jer tu negativnu energiju koju uzimaju, koriste kao gnojivo.

Osamdesete su obnovile zanimanje za kristale i kamenje, zbog njihovih elektromagnetskih svojstava. Energije koje zrače različiti kristali i kamenje lako je upiti u ljudsko auričko polje. Dobar dokaz učinka kristala i drveta na auru, ćemo dobiti ako je izmjerimo. Ako je usporedimo s izvornim mjerenjem, primjetiti ćemo da se povećala u obimu.

I životinje utječu na ljude svojim aurama. U raznim dijelovima zemlje provodi se istraživanje o utjecajima kućnih ljubimaca na starije i bolesne. Očito je da maženje životinja snižava krvni tlak uravnotežuje auru i stabilizirajuće djeluje na fizičke, emocionalne, mentalne i duhovne energije.

 
 
         
Ocjena: 4.6 / 5 (261 ocjena)