Mjesec u znakovima zodijaka

Mjesec u znakovima zodijaka

Mjesec se u znaku Ribe osjeća dobro. To su osobe koje čije je biće prožeto nekom uzvišenom tugom. Mjesec tu može pokazati svoje emotivne nježnosti i topline i može pokazati svu svoju raskoš. To je najgori ili najbolji položaj Mjeseca u nečijem horoskopu rođenja.

Mjesec u Vodenjaku je otkačen, iskustven i utilitaran. To su osobe koje su neupitno šarmantne, avangardne i ne vole duboku vezanost. Te osobe će se drugim osobama odužiti iskrenim emocijama, ako potvrde njihovu agendu slobode.

Mjesec u Jarcu je u egzilu. Ovdje ćete naći osobe koje vole imati sve pod svojom kontrolom. Te osobe guše emocije i uvijek stavljaju osjećaj dužnosti i vlastitu ambiciju na prvo mjesto. Jarac je poznat po autoritetu, ambiciji i velikim pothvatima. Mjesec u Jarcu može biti neplodan i može stavljati dužnosti prije užitka ili može biti sklon prekomjernom kontroliranju emocija.

Mjesec u znaku Strijelca osobu čini vatrenom, nesputanom, prijateljskom i povjerljivom. To su osobe koje su vječiti tragači za dubljim smislom i najsretniji su kada su na putu u traženju dubokih doživljaja i iskustva. Ponekad znaju biti lakovjerni.

Mjesec u Škorpionu može biti uzrok ljubomore, ginekoloških problema i emocionalnih trauma. Mjesec je u neprijateljskom odnosu s Marsom pa je kombinacija Mjeseca i Škorpiona vrlo bolna. Emocionalna intezivnost i seksualna snaga Marsa i Škorpiona u sukobu su s blagom i prijemčivom Mjeseca. Ovaj položaj pomaže kod liječenja duhovne sposobnosti.

Mjesec u Vagi naglašava diplomatsku i šarmantnu crtu osobnosti. Ovdje se često zna raditi o osobi koja čitavoga života istražuje samoga sebe metodom pokušaja i pogrešaka. To su osobe koje vole ljepotu i flert.

Mjesec u znaku Djevice manifestira osobu prilagodljivog karaktera, praktičnog pristupa, čiju emotivnu percepciju često ometa previše analitike i pameti, koja svoju osjećajnu prirodu često skriva ispod pedanterije.

Ako se Mjesec nađe u znaku Lava, tada imamo osobe koje u boljoj verziji pokazuju iskrena čuvstva i ushit, a u lošijoj verziji to je osoba koju možemo nazvati plitak pompozni egocentrik. To su također osobe izraženih čulnih sposobnosti.

Mjesec je u znaku Raka domicilan. S Mjesecom i Rakom se spajaju dva načela iste kvalitete. Osobe koje ovdje spadaju veoma su suosjećajne, intuitivne, rodoljubne, nedosljedne oklijevanjem. To su osobe koje žive za pružanje pažnje i ljubavi i za primanje.

Mjesec u Blizancu je odlična kombinacija Mjesečevog poriva za emotivnim ispunjenjem i Blizančeve brzine i praktičnosti uma pa tako prezentira osobu površnih emocija, trenutačne intime i vječitog kombinatora koji igra na više opcija i nijednoj ne daje čitavo svoje emotivno biće.

U plodnom Biku sklonom obiljuMjesec je u naponu snage pa simbolizira osobe koje su sklone svim zemaljskim užicima. To također može ukazivati na osobu koja ima smisla za botaniku ili može dobiti prekrasan glas za pjevanje. U znaku Bika Mjesec doživljava svoju egzaltaciju i time naglašava emotivni diskurs koji pred nas dovodi osobu sporih, ali odlučnih reakcija.

Mjesec u Ovnu nam pokazuje osobe izraženijeg temperamenta. Te osobe slabo kontroliraju svoje emocije i u emocionalnom sazrijevanju najviše vrednuju saznanja i vlastita iskustva.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (273 ocjena)