Moć vode i što nam ona znači?

Moć vode i što nam ona znači?

Na temelju dugogodišnjeg istraživanja došlo se do zaključka da voda mijenja svoju kvalitetu u skladu s informacijama koje prima. Tijelo odraslog čovjeka sadrži 70% vode, pa bismo u fizičkom smislu mogli reći da mi i jesmo voda. Vodu najčešće pijemo, ne dajući joj previše pozornosti. Svjesni smo da je važna za održavanje života i zbog toga što nam je poznata samo na taj način, jako rijetko joj svjesno izražavamo poštovanje.

Dolazimo do nekoliko pitanja i ideja o kojima bi trebalo razmisliti: Koliko ozbiljno razmišljamo o svojstvima vode? Jesmo li svjesni da nam voda koju pijemo može poboljšati zdravlje i čitav život? Znamo li da naša svijest može promijeniti vodu.

Kada vodi izražavamo zahvalnost, njezina se kvaliteta poboljšava. Kada ju psujemo ili zanemarujemo, kvaliteta joj slabi.

O vodi bismo trebali više učiti. Trebali bismo na nju obratiti što više pozornosti jer tako ujedno učimo i više o sebi. Što više znamo o vodi, to jasnije sagledavamo sebe. Što jasnije spoznamo sebe, to bolje upoznajemo društvo, narod, svijet, Zemlju, svemir, pa i božansko biće. Kao što bi rekao grčki filozof Tales, voda je prapočelo svih stvari.

Vodi moramo izražavati poštovanje, te za nju osjetiti ljubav i zahvalnost. Tek tada ćemo primati pozitivne vibracije. Voda se tada mijenja, mi se mijenjamo. Jer svi smo mi voda.

 
         
Ocjena: 4.8 / 5 (443 ocjena)