Najučinkovitija ljubavna magija za vraćanje partnera

Najučinkovitija ljubavna magija za vraćanje partnera

Partnera možemo vratiti pomoću ljubavne magije. Kao najučinkovitija magija na našim prostorima spominje se Vlaška magija. Ona se također koristi kao ljubavna magija kod rituala vezivanja. Iako ovaj ritual najčešće koriste žene, nema zapreke niti za korištenje istog kod muškog spola. Kod rituala vezivanja koriste se prsten, konac, krv. No to su samo neki od predmeta koji se mogu koristiti.

Neki od rituala koji mogu biti od pomoći su i ritual za ljubav i strast. Za potrebe ovog rituala potrebno je imati slijedeće predmete: svijeća u rozoj boji, fotografiju partnera ili voljene osobe, vunene niti u crvenoj boji. Ritual se izvodi za vrijeme rastućeg mjeseca nikako ne mjeseca u padu. Rastući mjesec je simbol rasta energije. Kada imate sve potrebno možete početi s ritualom. Prvo se u ruke uzima vuneni konac, koji se potom veže u čvor. Dok se izvodi vezivanje izgovara se želja. Vezivanje ponovite 3 puta i iza svakoga ponovite želju. Svijeća treba gorjeti dok ne izgori i sama se ne ugasi.

Po završetku rituala vosak od svijeće oprezno skupite te ga zakopajte pod stablo. Konac zakopajte a fotografiju sklonite od pogleda ljudi. Ovaj ritual se smatra uspješno obavljenim kada se Vaš partner vrati. Za vraćanje partnera predlažu se i rituali za buđenje ljubavi, ritual za neuzvraćenu ljubav, zatomljenih osjećaja te rituali za sticanje muža ili žene, ritual za pridobivanje ljubavi, udaju/ženidbu, pa čak i ritual za nevjerne partnere. Mogu se koristiti i rituali vezivanja, ritual brojevima, različiti talismani ili amajlij, a sve ovisi o potrebama i željama.

 
         
Ocjena: 4.9 / 5 (586 ocjena)