Numerologija za broj 11

Numerologija za broj 11

Vrline

Vrlo su intuitivne osobe, imaju potencijala i nadahnjuju mnoge ljude. Oni vole inspirirati ljude i uvijek su spremni pomoći. Nježni su, osjetljivi, tolerantni, skromni, iskreni. Vrlo su osjetljivi i obzirni. Imaju jako dobar smisao za humor i odlični su prijatelji.

Mane

Osobe koje su rođene s brojem 11 su strašljive, nepraktične i bojažljive osobe, koje jako teško primaju kritiku. Ponekad se znaju osjećati otuđeno. Vole sanjariti. Mogu biti u depresiji ako nemaju nikakav cilj u životu. Nedostaje im samopouzdanja, ranjivi su i lako ih se da povrijediti. Izbjegavaju kritike koje su im namijenjene.

Posao

Osobe rođene s brojem 11 bile bi odlični umjetnici, izumitelji, učitelji, duhovni vođe, i iscjeljitelji. Također bi bili odlični pisci, filozofi, astrolozi, glazbenici. Mogli bi se baviti elektronikom, psihičkim znanostima i mogli bi raditi s računalima.

Zdravlje

Te osobe ponekad znaju biti frustrirane i lako zaboravljaju. To su osobe koje lako padaju u depresiju. Njihov živčani sustav je osjetljiv na stres, zato moraju smanjiti stres u svom životu. Trebali bi slušati opuštajuću glazbu kako bi vratili ravnotežu i mir u svoj život i kako bi smanjili stres.

Ljubav

Broj 11 se slaže sa svim brojevima. Osobe s brojem 11 su vrlo strastvene. Oni razumiju svoje partnere i učiniti će sve što oni kažu. Osobe s tim brojem znaju lako mijenjati svoje raspoloženje, zato je ponekad jako teško biti s njima. Kada izgube živce znaju reagirati žestoko i mogu uzrokovati probleme u svojim vezama.

Poznate osobe

Mnoge su poznate osobe rođene pod brojem 11. Ovo su neke od njih Robert Downey Junior (glumac, poznat je po svojim ulogama u filmovima Sherlock Holmes i Iron Man), Michelle Obama (supruga predsjednika SAD-a i prva dama), David Beckham (nogometaš), Wolfgang Amadeus Mozart (skladatelj), Princ William (Princ Velike Britanije) i mnogi drugi.

Zaključak

To su energične osobe koje inspiriraju ljude. Imaju oko za ljepotu i osjećaj za ravnotežu i ritam. Strpljive su osobe i vole pomagati drugim ljudima. Ponekad znaju biti neveseli, neodlučni i nervozni. Oni nisu stvoreni za vođe. Vrlo su osjetljive osobe i imaju razumijevanja za druge ljude. Oni koriste svoje talente i intuiciju kako bi pomogli drugima.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (514 ocjena)