Numerologija za broj 3

Numerologija za broj 3

Vrline

To su veoma duhovite i kreativne osobe. Optimistične su i mogu prevladati mnoge nedaće. Također su i velikodušne osobe. Posjeduju talent za kreativnost i samoizražavanje. Imaju mogućnost pronaći pozitivnu stranu u svemu. Dosta su otvorene i ambiciozne osobe. Dobri su slušatelji i svjesni su tuđih emocija i osjećaja. Radosne su, duhovite i šarmantne osobe.

Mane

Posjeduju odličan dar za brbljanje i vole biti u centru pažnje. To su osobe koje ne znaju baš rukovati s novcem. Kada su povrijeđene znaju se povući i postanu neraspoložene, a ponekad znaju i oštro komentirati ljude oko sebe. Nisu dobri organizatori i svoje odgovornosti ne shvaćaju ozbiljno. Te osobe vole i uživaju biti u centru pažnje. Njihove loše mane su to što se daju lako povrijediti i veoma su ranjive osobe. Mogu postati hirovite i cinične osobe.

Posao

Imaju jako bogate talente, koje ponekad ne znaju iskoristiti kako treba. Te osobe bi mogle postati umjetnici u vrlo mladoj dobi. Imaju odličnu stvaralačku energiju koja ih može dovesti do pjesništva, glume, pisanja pjesama, odličnog umjetnika ili glazbenika. Također mogu biti veliki dizajneri, draguljari, pisci ili mogu otovriti frizerski salon.

Zdravlje

Osobe s brojem 3 su obično zdrave, ali ponekad mogu imati probleme s krvi i arterijskim sustavom. Mogu imati problema s kožom i bubrezima. Mogu patiti od raznih plućnih bolesti, bolesti grla, a i laka su meta za groznice. Moraju biti veoma oprezne, jer su im pluća najosjetljivija. Lako padaju u depresiju.

Ljubav

To su osobe koje vole kada ih njihovi partneri slušaju. Veoma su sretne osobe kada ih njihovi partneri podupiru. Te osobe ne vole kada se njihova postignuća ne hvale i tada mogu pobjeći od partnera koji ih ne cijene. Broj 3 se odlično slaže s brojevima 3, 6 i 9, s 1, 2 i 5 mogu biti samo prijatelji, a s 4, 7, i 8 se ne mogu nikako složiti.

Poznate osobe

Mnogi pisci, pjesnici, glumci i glazbenici su rođeni pod brojem 3, a neki od njih su Celine Dion (poznata pjevačica), Cameron Diaz (poznata glumica), Rihanna (pjevačica), Katy Perry (pjevačica), Jackie Chan (glumac), Kevin Costner (glumac), Christina Aguilera (pjevačica), Maria Sharapova (poznata tenisačica) i mnogi drugi.

Zaključak

Optimistične osobe, koje ponekad ne znaju iskoristiti svoje talente kako treba. Veoma su duhovite osobe koje u društvu uvijek moraju imati glavnu riječ. Otvorene su osobe koje se ponekad boje biti ambiciozne. Uživaju u svom životu i ne brinu se za budućnost. Ljudi vole biti okruženi s takvim osobama, jer se osjećaju sigurno u društvu takvih osoba.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (428 ocjena)