Numerologija za broj 7

Numerologija za broj 7

Vrline

Osobe koje su rođene pod brojem 7 su šarmantne i privlačne. Intelektualne su, intuitivne, mudre i vrijedne osobe. Te osobe traže istinu i mudrost u svemu. Oni su duhovni i zagonetni, mrze tračeve i novac im ništa ne znači. Oštroumne osobe koje razumiju druge ljude oko sebe. Odlični su organizatori. Sedmice posjeduju snažan um i prirodnu mudrost. Ne vole osobe koje lažu i pričaju loše stvari o drugima.

Mane

To su osobe koje vole biti same i raditi same. Ta njihova izolacija može trajati danima, tjednima, pa čak i mjesecima. Egocentrične su osobe, misle samo na sebe. Sebični su, cinični, povučeni, usamljeni, nikome ne vjeruju, pesimisti su, ogorčeni, uvijek su ponosni na sebe, vole kritizirati i ne mogu dijeliti ideje s drugima.

Posao

Zbog svoje inteligencije i mudrosti mogli bi postati važne osobe u svijetu. Mogli bi postati znanstvenik, istraživač i izumitelj. Mogu biti vjerski vođe, filozofi, propovjednici, mudraci, učitelji i psiholozi.

Zdravlje

Kod osoba koje su rođene pod brojem 7, glavni zdravstveni problem je živčani sustav. Mogu patiti od želučanih poremećaja, groznice, mogu imati problema s cirkulacijom krvi i stres im najvište šteti. To su osobe koje puno rade i zbog pretjerane aktivnosti mogu brzo oboliti, zato im se preporuča da se odmore nakon fizičkih napora.

Ljubav

To su osobe koje su uglavnom usmjerene na sebe. Vrlo su arogantne osobe i misle da uvijek sve znaju. Oni će uvijek znati vašu slabu stranu. Oni traže osobe koje će moći s njima pričati o metafizici, znanosti, civilizaciji i o zagonetkama ljudskog života. Sedmice se najbolje slažu s brojevima 1, 5, 7 i 4, a ne slažu se s brojevima 9, 2, 3, 6 i 8 jer nemaju ništa zajedničko.

Poznate osobe

Mnogi poznati glumci i pjevači su rođeni pod brojem 7. Neke od njih su Julia Roberts (glumica), Carrie Underwood (glumica i pjevačica), Taylor Swift (glumica i pjevačica), Leonardo DiCaprio (poznati glumac), Natalie Portman (glumica) te mnogi drugi.

Zaključak

Osobe s brojem 7 vole uživati u samoći. Vole se praviti pametni i pokazivati svoje znanje. Nemaju baš smisla za humor. Oni vole sve svjetle i tamne boje, ali najdraže su im žuta i bijela. Trebali bi izbjegavati tamne boje. Biseri su im sretno kamenje. Sretnu dani su im nedjelja i ponedjeljak. Sedmica se naziva duhovnim i svetim brojem.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (473 ocjena)