Sanjarica za slovo Ć

Sanjarica za slovo Ć

Ćelavac

Viđanje ćelavog čovjeka u snu znači da osobe koje su to sanjale nisu zadovoljne svojim poslom i žele neku promjenu u svom životu. San o ćelavom čovjeku znači da su interesi koje imaju te osobe štetni, ali ih oni mogu nadmudriti. Sanjanje o ćelavosti može biti upozorenje o lošem zdravstvenom stanju. Ako su osobe sanjale da su ćelave to znači da imaju nedostatak samopoštovanja prema drugima. Ćelavost simbolizira osobnu žrtvu, poniznost i čistoću.

Ćelija

Ćelija u snovima može predstavljati osjećaj ograničenja, milosti i nemilosti za postupke osoba koje to sanjaju. Ćelija simbolizira sanjarevo srce i emocije. Ćelija potiskuje njihove osjećaje i drži ih u zatočeništvu. Ako vide ćeliju u svom snu to znači da su usamljeni, a ako su u ćeliji to je znak za početak nečega novog.

Ćilim

Ćilim u snovima često simbolizira osjećaje i brigu o novcu. Ako osobe sanjaju razoreni ćilim mogli bi se zabrinuti zbog nedostatka novaca. Plišani ćilim u kući predstavlja toplinu i bogatstvo. Šareni ćilim u snovima predstavlja nešto što se u tajnosti sprema protiv osoba koje sanjaju ćilim. Viđanje ćilima u snu simbolizira svađu u obitelji.

Ćuk

Ćuk u snovima predstavlja mudrost i sposobnost jasnog viđenja svega oko nas. Viđanje ćuka u snovima znači da osobe koje to sanjaju mogu očekivati neku nesreću u svojim životima. Ako čuju ćuk u svojim snovima to zanči da ih očekuju neke loše vijesti.

Ćup

Prazan ćup u snu znači siromaštvo i patnja. Puni ćup u snu simbolizira pobjedu i uspjeh, a slomljeni ćup ukazuje na bolest i tugu. Ako sanjate ćup to znači da ćete imati neke neočekivane promjene u poslovima i moglo bi se dogoditi da upoznate neke nove ljude i steknete nove prijatelje.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (274 ocjena)