Sanjarica za slovo D

Sanjarica za slovo D

Dabar

Osobe koje sanjaju dabrove imati će osiguran dobar život. Ako sanjaju da su ubili dabrove zbog njihove kože bit će optuženi za prijevaru i nepravilno ponašanje prema nevinim ljudima. Ako vide dabra kako gradi brane to znači da ih očekuje puno teškog rada prije nego što uspiju ostvariti svoje ciljeve.

Dan

Sunčan dan u snu predstavlja jasan način razmišljanja i zadovoljstvo. Oni su u mogućnosti vidjeti stvari jasnije. Snovi o oblačnom danu ukazuju na nekakav osjećaj žalovanja. San o danu označava napredak u njihovoj situaciji, a tmuran dan označava gubitak i loš uspjeh u novim poslovima. Ako osobe koje sanjaju vide dan u svojim snovima imati će sreće.

David (biblijski lik)

Ako sanjari vide Davidovu zvijezdu u svom snu bit će snažni, puni ljubavi i kreativni. Ako su osobe sanjale Davida u borbi s Golijatom to znači da će nadmudriti one osobe koje im pokušavaju nauditi.

Delfin

Delfini u snovima mogu predstavljati spontanost, razigranost, radoznalost, duhovno prosvjetljenje i inteligenciju. Delfin u snu simbolizira duhovno vodstvo, povjerenje i mentalne i emocionalne atribute. San o delfinima sanjarima želi reći kako bi trebali koristiti svoj um i sposobnost. San o delfinima ukazuje na nedležnost. Ako osobe vide delfina u svom snu to zanči da će netko od njihovih bližnjih umrijeti.

Detektiv

Ako vide detektiva u snu to znači da su nevini optuženi i da se osobe koje to sanjaju osjećaju krivima. Detektiv ih u snu upozorava da se čuvaju krađe.

Deva

Deva u snu znači da osobe moraju biti konzervativne i da sa sobom nose previše problema. Ako osobe sanjaju deve moraju biti oprezne sa svojim novcem. San o devama predstavlja teške situacije u životu. jahanje deve u snu znači da će naći dobar posao. Ako osobe vide devu u snu imati će zdravstvenih problema. Natovarena deva simbolizira poteškoće u radu.

Dijamant

Osobe koje sanjaju o posjedovanju ili nošenju dijamantadobit će čast i priznanje od osoba koje se nalaze na visokim mjestima. Sanjarenje o dijamantima može predstavljati novac, ljubav, istinu i duhovnu svijest. Ako u svojim snovima izgube dijamant pretrpjet će gubitke na poslu.

Dim

Dim je znak da problemi postoje. Pojavljivanje dima u snovima znači da će osobe koje to sanjaju imati problema i nevolja u svom životu. Ako vide dim u snu to znači da će primiti neku vijest od osobe s kojom se nisu dugo čuli. Dim koji se diže u zrak simbolizira sretnu obitelj i život. Crni dim donosi nesreću, bijeli dim počast, svjetli dim manje brige, a tamni dim veće brige.

Diploma

Ako osobe sanjaju o diplom to znači da im je potrebno više znanja za bolju budućnost. ako su u snu zaprimili diplomu to znači da moraju s drugima podijeliti svoje znanje. Osobe koje su u snu vidjele diplomu moraju izvući svoje sposobnosti na površinu i iskoristiti ih i tako će postići veliki uspjeh u svom životu.

Dom

Dom u snu je odraz osobe koja to sanja. Snovi o domu često se odnose na osjećaj financijske i emocionalne sigurnosti. Novi dom u snovima znači dobitak, a stari dom znači da netko prezire te osobe. Vidjeti dom u snu označava vrijednost, sigurnost i osnovne potrebe.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (488 ocjena)