Sanjarica za slovo Đ

Sanjarica za slovo Đ

Đak

Ako sanjate da ste đak to znači da neke stvari ne shvaćate najbolje, a trebali bi ih razumijeti. Ako u snu vide đaka s ruksakom na leđima dobit će nasljedstvo koje očekuju. Ako vide đaka to znači da ih ljudi ne shvaćaju. Sanjaju li da su đaci u snovima kod kuće će im biti veselo i radosno. Ako su osobe koje su to sanjale đaci u stvarnom životu onda je moguće da san nema nikakvo značenje.

Đon

Osobe koje su sanjale da su im đonovi poderani imat će mnogo nesreće u svom životu i nevolje iz prošlosti će im se početi vraćati u život. Ako vide blato na đonu dobit će nešto dobro, a ako sanjaju da nose cipele bez đona bit će prevareni. Viđanje šupljeg đona u snu znači da vas netko ogovara. Novi đon na cipelama donosi radost i veselje u obitelj.

Đumbir

Pojavljivanje đumbira u snovima osoba koje to sanjaju znači siguran i udoban život. Ako osobe sanjaju o đumbiru to znači da im nedostaje uzbuđenja u životu, a to bi trebali poraviti. Mirisanje đumbira u snu najavljuje strasnu romansu.

Đurđice

Đurđice u snovima simboliziraju povratak u sretan život. Ako osobe koje to sanjaju u snu daju buket nekoj osobi vratit će sreću u svoj život. Pojavljivanje đurđica u snu znači da ćete dobiti poklon od neke osobe. Prema legendi Đurđice su nastale iz suza Eve nakon što je izbačena iz rajskog vrta.

Đakon

Ako osobe u snu vide đakona doživjet će mnogo loših situacija, problema u obitelji i neugodnosti. Ako im je đakon u snu bio u Crkvi neće se ništa mijenjati, nevolje i neugodnosti će se nastaviti.

Đavao

Đavao u snovima označava negativne karakteristike o osobama koje to sanjaju. Ti snovi mogu ukazivati na osjećaj krivnje. Ako su sanjali đavla mogu biti kritizirani od drugih osoba. Ukoliko su pričali s đavlom moraju biti na oprezu, a ako su se sa đavlom svađali dan će im biti sretan i mogu očekivati uspjeh.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (275 ocjena)