Sanjarica za slovo DŽ

Sanjarica za slovo DŽ

Džamija

Osobe koje sanjaju džamiju bit će jako sretne. Ako vide džamiju u svom snu mogle bi krenuti na neko daleko i uzbudljivo putovanje. Ukoliko sanjaju da se klanjaju u džamiji imati će teška razdoblja u svom životu.

Džep

Ako su sanjari vidjeli džep u svojim snovima njihovi talenti i sposobnosti će biti otkriveni. Ukoliko su sanjali prazan džep, imati će nekakav dobitak u životu. Ako vide poderani džep mogu očekivati da će ih netko prevariti. Prazan džep predstavlja dobitak, a pun džep predstavlja gubitak.

Džeparac

Osobe koje su tražile džeparac od drugih osoba u snu trebali bi biti oprezni jer bi mogli imati financijskih problema i novac bi im mogao promaknuti. Davanje džeparca znači veselje i radost. Ukoliko dobe džeparac u snu ostvarit će im se snovi i planovi.

Džepni nožić

Ako su osobe sanjale da nose džepni nožić mogle bi imati neprilike. Džepni nožić u snu znači da vaši prijatelji skrivaju svoje istinite osjećaje.

Džin

Ako osobe koje sanjaju vide džin u svojim snovima imati će odličnu snagu i zdravlje. Ukoliko piju džin u svojim snovima trebali bi ići kod liječnika provjeriti svoje zdravstveno stanje.

Džoker

Džokerova karta u snu upozorava osobe da bi njihova lijenost mogla obogatiti druge ljude. Džoker u snu podsjeća svaku osobu da može biti što god poželi ako se potrudi. Ako se osobama u snu nađe među kartama džoker mogle bi izgubiti posao.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (260 ocjena)