Sanjarica za slovo E

Sanjarica za slovo E

Ekran

Pojavljivanje bilo kakvog ekrana u snu znači da osobe koje su to sanjale žele prikriti svoje pogreške. Ako vide ekran u snu mogu očekivati nekakav poklon. Ukoliko vide film na ekranu to može predstavljati postavu u kojoj će se odvijati životni događaji.

Eksplozija

Eksplozija u snu zna predstavljati nove mogućnosti u vašem životu. Gledanje eksplozije u snu ukazuje na nezadovoljstvo i gubitak u poslu. To može značiti da emocije i bijes tih osoba dolaze na površinu na nasilan način. Zvuk eksplozije u snu znak je poboljšanja zdravstvenog i novčanog stanja. Ako je eksploziv u snu upotrebljen za korisne namjere onda je to dobar znak za vaš život, a ako je upotrebljen za loše namjere onda će vam se nešto loše dogoditi.

Elastika

Rastezanje elastike u snu simbolizira rizike u koje će se upustiti osobe koje to sanjaju. Ukoliko sanjaju elastične trake učinit će sve kako bi pomogli svojim prijateljima.

Englez

Osobe koje su sanjale Engleza morati će naći način kako se izvući iz neugodnih situacija. Trebaju biti oprezni, snalažljivi i trebaju sagledavati položaje sa svih strana.

Eskim

Snovi o eskimima su loši jer bi se osobe koje to sanjaju mogle osjećati usamljeno. Ako su vidjele eskima u snu mogle bi biti okružene osobama koje im stalno lažu. Viđanje eskima u snu moglo bi im donijeti lošu ljubav, mogu biti odbačeni.

Europa

Snovi o putovanju po Europi znače da će osobe koje to sanjaju uskoro krenuti na neko putovanje. Ako u snu idu na putovanje tamo gdje se ratuje imati će mnogo nevolja u svom životu.

Eva

Ako osobe vide Evu u snu može im se dogoditi preokret u poslovni i društvenim krugovima. Ako su sanjali Evu onda ih ona želi okriviti za nešto ili im se želi osvetiti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (398 ocjena)