Sanjarica za slovo F

Sanjarica za slovo F

Fakultet

San o fakultetu znači da su osobe koje su to sanjale napredovale u ostvarenju svojih ciljeva. Povratak na fakultet u snu znači da će dobiti neko odličje za svoj rad. San o odlasku na fakultet najavljuje ljubavne svađe. Ako su sanjali da su profesori na fakultetu to znači da će susresti neke nove prijatelje. San o fakultetu ukazuje da će proći kroz neke kulturne ili socijalne promjene. Taj san znači da je vrijeme da probaju neke nove stvari u svom životu.

Fazan

Fazan u snu simbolizira odgojno okruženje i majčinstvo. San o fazanu znači da će osobe koje to sanjaju imati dobro prijateljsko okruženje. Ako sanjaju da jedu fazana imati će problema s mužem ili ženom. Viđanje fazana u snu simbolizira odlično zdravlje, dobitak i radost.

Festival

Festival u snu može predstavljati situaciju ili mjesto u životu osoba koje to sanjaju gdje se događa mnogo toga. Ako sanjaju da su na festivalu to simbolizira slavlje i sreću. Ukoliko su sanjali festival mogu očekivati druženje sa zanimljivim ljudima.

Figura

Osobe koje su vidjele neobičnu i tajnovitu figuru u svojim snovima znači da skrivaju neke svoje strahove i da ih neke osobe žele prevariti. Razbijena figura u snu donosi sreću. Figura nekog muškarca u snu znači da će te osobe nekome dati poklon, a figura žene znači da će te osobe dobiti poklon.

Film

Film u snovima može predstavljati neki proces ili događaj koji se treba dogoditi. Ako osobe koje to sanjaju gledaju film u snovima, znači da trebaju poslušati poruku koja proizlazi iz tog sna. Ukoliko su sanjali da glume u filmu mogli bi biti osramoćeni.

Flauta

Osobe koje su sanjale da sviraju flautu mogle bi se uskoro zaljubiti. Ukoliko su čule flautu u svom snu mogle bi imati ugodan razgovor sa svojim prijateljima. Flauta u snu znači da će uskoro otkriti osobe koje im lažu i žele zlo.

Fotografija

Osobe koje u snu gledaju fotografije susrest će neke osobe koje dugo nisu vidjeli. Ako vide stare ili nepoznate slike u snovima to može značiti da se žele vratiti u prošlost. Fotografije u snu mogu upozoravati osobe da ne čine iste pogreške kao i prije.

Frizer

Osobe koje su sanjale da su frizeri trebale bi promjeniti svoj način razmišljanja. To također znači da bi trebale promijeniti mišljenje o sebi, trebale bi poštovati sebe i ponekad bi se trebale osjećati krivima za nešto. Viđanje frizera u snu znači da će primiti neke loše i tužne vijesti. Ako su kod frizera na frizuri imati će neke promjene u životu.

Frula

Osobe koje su čule zvuk frule u svojim snovima dobiti će neočekivani poziv od osobe koja će obraniti njihovu čast. Ukoliko su sanjali da sviraju frulu to znači da će njihov ugled ostati netaknut. Ako vide frulu u snu to znači da ih netko vara.

Fućkanje

Fućkanje u snu simbolizira nekakvo upozorenje. Osobe koje su čule zvuk fućkanja u svojim snovima znači da će primiti neke šokantne ili iznenađujuće vijesti koje će poremetiti njihove planove. Ukoliko osobe sanjaju da fućkaju imati će veselja i zadovoljstva u svom životu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (598 ocjena)