Sanjarica za slovo G

Sanjarica za slovo G

Gaće

Osobe koje su u snu vidjele prljave gaće mogle bi biti teško bolesne. Šarene gaće znače da će osobe prijevarom steći nekakv dobitak. Izgubljene gaće u snovima predstavljaju oštećenje. Poderane gaće simboliziraju tučnjavu i svađu. Pronađene gaće simboliziraju troškove.

Gajde

Ako osobe u svom snu čuju ugodan zvuk gajda imati će mnogo zadovoljstva i sreće u životu, ali ako čuju neugodan zvuk gajda nesreća će ih pratiti na svakom putu. Ukoliko vide gajde u snu, to znači da nisu zadovoljni svojim vršnjacima i da će dobiti neočekivane i radosne vijesti.

Galama

Ako čuju čudnu galamu u snovima znači da će čuti vijesti koje im se ne sviđaju. Ukoliko ih galama budi iz sna imati će nagle promjene u poslovima.

Galeb

Galeb simbolizira poštenje. San o galebu znači da će osobe koje to sanjaju imati veliki uspjeh u budućnosti. Ako ulove galeba sreća u životu im neće izmaknuti. Ukoliko vide galeba da leti upustit će se u uzbudljivu pustolovinu.

Gangster

Osobe koje sanjaju da su ih gangsteri uhvatili i mučili, bit će veoma potišteni. Ako su sanjali da su gangsteri u budućnosti mogu očekivati neprilike s novcem. Gangsteri u snu simboliziraju lako zarađeni novac. Osobe koje sanjaju gangstere imaju osjećaj kao da im netko stalno zapovijeda što da rade i žude za avanturom u svom životu.

Gamad

Gamad u snu simbolizira bolest i mnogo problema. Ako su se osobe u snu uspjele maknuti od njih imati će odličan uspjeh u svom životu. Ukoliko vide gamad u kući mogu očekivati dobitak u skoroj budućnosti

Gavran

Gavran u snovima može značiti da su osobe bile nestašne u životu. Pojavljivanje gavrana u snu znači izdaja, nesretni incident, smrt i sukob.Viđanje jednog gavrana u snu donosi sreću, jato gavrana donosi žalosnu vijest i zvuk gavrana donosi veliku nesreću i smrt.

Gimnastičar

Gimnastičar u snovima znači okretnost, milost i snaga. Osobe koje sanjaju da su gimnastičari imati će loše sreće u poslu, ali imati će dobro zdravlje.

Gimnazija

Osobe koje sanjaju da su u gimnaziji u stvarnom životu moraju primjeniti ono što su naučili i moraju to uključiti u svoj svakodnevni život. Ukoliko sanjaju da su učenici ostvarit će im se najveća želja.

Gitara

San o sviranju ili posjedovanju gitare znači da će osobe koje to sanjaju imati će sretno okupljanje i ozbiljnu ljubavnu odluku. Sviranje gitare simbolizira jake osjećaje i intezitet. Ukoliko vide gitaru u snu biti će u ugodnom društvu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (530 ocjena)