Sanjarica za slovo H

Sanjarica za slovo H

Haljina

Haljina u snu predstavlja osobni stil osoba koje to sanjaju. Ako sanjaju da ne mogu obući haljinu to znači da ih neke osobe žele spriječiti da se zabavljaju. Ako sanjaju da nose kratku haljinu imati će neuspješne poslove. Skupocjena haljina simbolizira čast i sreću. Prljava haljina u snu znači da vas netko na poslu sramoti. Crna haljina predstavlja smrtni slučaj, žalost. Ako u snu peru haljinu onda će im se ostvariti želja. Bijela haljina simbolizira svadbu. Kupovanje haljine znači da ćete uskoro imati goste.

Harfa

Osobe koje sanjaju o harfi traže nekakvu harmoniju u svom životu. Ako osobe sviraju harfu u snu to znači da će uskoro ići na neko putovanje. Ukoliko vide harfu u snu biti će žalosni jer će imati osjećaj kao da su im druge osobe zavidne. Zvuk harfe u snu označava kraj profitabilnog poduzeća.

Hipoteka

Osobe koje su sanjale da podižu kredit na imovinu imati će financijskih problema koje će ih dovesti u neugodne situacije. San o hipoteci znači da će se osobe poboljšati u poslovanju. Osobe koje su sanjale da su uspjele otplatiti hipoteku biti će uspješne u poslu.

Hlače

Osobe koje vide ili nose hlače u snu preispitivati će svoju ulogu u nekoj situaciji. Hlače u snu predstavljaju nesreću i nepažnju koju će pretrpjeti od drugih osoba. Oblačenje hlača u snu predstavlja emocionalnu i psihičku disciplinu. Vrsta hlača i boja prosudiit će koliko dobro kontrolirate sami sebe. Poderane hlače simboliziraju sramotu. Krpanje hlača predstavlja financijske poteškoće. Nove hlače predstavljaju veselje i radost. Skidanje hlača u snu simbolizira bolest.

Hladnoća

Ako osobe sanjaju da se smrzavaju imati će problema na poslu i problema sa zdravljem. Hladnoća u snu predstavlja negativan utjecaj na život osoba koje to sanjaju. Netko ili nešto ih može zaraziti negativnim mislima i lošim ponašanjem.

Hodanje

Hodanje u snu simbolizira svjetlu budućnost i nove početke. Osobe koje su sanjale da u snu hodaju s lakoćom, to predstavlja način kroz koji se kreću kroz život i prema svojim ciljevima. Lagano hodanje u snu simbolizira brige. Teško hodanje znači da će biti pokradeni. Brzo hodanje predstavlja prepreke koje te osobe moraju proći kako bi ostvarile svoje ciljeve. Hodanje po blatu simbolizira velike brige.

Hotel

Hotel u snu predstavlja nesigurnost u životu. Boravak u hotelu predstavlja udaljenost od kuće. Snovi o hotelu znače da sanjari moraju naučiti kako se suočiti sa problemima. Ukoliko su sanjali sa netko drugi koristi njihovo ime za rezervaciju hotela to znači da će neki njihov posao netko drugi dovršiti.

Hram

Osobe koje sanjaju hram trebale bi cjeniti i voljeti svoje bližnje. San o hramu znači obavljanje duhovnog cilja ili kreativnog postignuća. Hram u snu znači da ćete promijeniti šefa ili posao.

Hrast

Osobe koje su u snu stajale ispod hrasta uspješno će završiti posao koji su započeli. Hrastova šuma predstavlja stečeno bogatstvo. Osušeni hrast predstavlja bolest. Pojavljivanje hrasta u šumi simbolizira sreću. Veliki i zeleni hrast simbolizira dug i sretan život.

Hrčak

San o hrčku ukazuje na potrebu za prihvaćanjem i ljubavi. Viđanje hrčka u snu predstavlja nerazvijene emocije. San o hrčku predstavlja problem ili osjetljivu situaciju koja se lako pojačava. Hrčak u snu simbolizira blagostanje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (466 ocjena)