Sanjarica za slovo I

Sanjarica za slovo I

Igla

Ako sanjaju iglu znači da će na poslu pretrpjeti neugodnosti i gubitak za koji će samo oni biti krivi. Lošu vijest će čuti ako sanjaju pletaću iglu, a ubod igle znači da neće učiniti pravu stvar. Gubitak igle znači svađu s prijateljem, a pronalazak igle svađu u kući.

Invalid

Invalid u snu predstavlja opasnost, pogotovo ako sebe vide kao invalida. To im je znak da dolaze teška vremena za njih. Razgovor s invalidom im nagovješćuje svađu i kajanje. Dobro djelo će učiniti ako pomognu invalidu, a loše ako mu naude. Postati invalid u snu predstavlja pobjedu. Sve zapreke koje im se nađu na putu će svladati i nastaviti sretno živjeti.

Iskopavanje

Iskopavanje mrtvaca u snu. U javi to predstavlja strah od budućnosti. Samo iskopavanje bez da vide što je znači da ih očekivati neizvjesna budućnost. Iskopavanje blaga ih ne bi trebalo veseliti previše, bit će siromašni.

Imanje

Ako vide imanje, trebali bi biti na oprezu jer ih netko potkrada. Ako već dugo sanjaju o udaji/ženidbi imaju sreće. Nasljeđivanje imanja znači upravo to, a imanje kao poklon predstavlja veću obitelj. Pazite ako sanjaju o poklanjanju imanja jer vjeruju nekome tko to nije zaslužio. Kupovina imanja im govori da počnu razmišljati o štednji. Ako izgube imanje, loša vijest im je pred vratima.

Imitacija

Sanjali su imitaciju? Neka budu na oprezu. Neka paze na sebe jer nikada ne znaju što se nalazi iza ugla. Otkriće da nešto nije original već imitacija im pokazuje pravo lice osobe koju su veoma cijenili, poštovali, a možda i voljeli.

Izdaja

Izdaja često donosi neprilike što znači da će donijeti i njima ukoliko su ju sanjali. Također može i predstavljati nesigurnost u njihovoj vezi, a često postanu i sumnjičavi. Takvi snovi su česti kod problema sa dragim osobama.

Iznenađenje

San o iznenađenju predstavlja nešto što misle da bi se moglo dogoditi. Ako sanjaju da ih je netko ugodno iznenadio to znači da će priznati svoje potisnute osjećaje, a neugodno iznenađenje im tjera strah u kosti jer ne znaju što se može u budućnosti dogoditi. Ako su oni nekoga iznenadili? Kako se on osjećao tako će sei oni. Uspjeh je na pomolu.

Ime

Sanjati ili čuti u snu svoje ime ili neko drugo može značiti milijun različitih stvari. Ugodno iznenađenje i dobra vijest im se sprema ukoliko su svoje ime vidjeli negdje napisano ili čuli kako ga netko izgovara. Ako su u snu nastupili pod drugim imenom, u stvarnom životu će ih bliski prijatelji iznevjeriti. Ako su u snu zaboravili vlastito ime pod velikim su stresom i pritiskom bilo to na poslu, kod kuće ili pak u školi.

Ideal

San u kojem ste upoznali svoju idealnu osobu predstavlja njihovu radost, ljubav i odanost prema njihovom partneru, a često i predstavlja nerealnu situaciju jer te osobe najčešće očekuju nešto što ne mogu dobiti. Ponekad to može značiti da imaju neostvarene snove, želje, nešto što bi htjeli učiniti, ali u tome ne uspijevaju.

Igračka

Igračke u snovima najčešće predstavljaju djecu, pa tako i njima. Uskoro će postati roditelji. Ali igračka ne znači uvijek veselje i sreću. Igranje s vlastitim igračkama iz djetinjstva predstavlja njihovu želju da opet postanu dijete bez briga i odgovornosti, a predstavlja i žalost.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (334 ocjena)