Sanjarica za slovo K

Sanjarica za slovo K

Kabanica

Kabanica u snovima predstavlja napore i ranjiva emocionalna stanja. Osobe koje su sanjale da nose kabanicu trebale bi se zaštiti od vlastitih emocija i trebale bi se suočiti sa problemima.
Kabanica u snovima znači da se ne bi trebali bojati neprijatelja. Kabanica je odjeća koja nas štiti.

Kabinet

San o kabinetu je znak da postoji neka obiteljska tajna. Osobe koje su u snu vidjele kabinet, mogle bi izbjeći neugodnosti. Ako se osobe nalaze u snu u kabinetu to je znak da će biti bolesni i da će ležati u krevetu.

Kada

Kada u snu simbolizira napredak. Osobe koje su u snu bile u kadi znak je da žele pobjeći od problema. Stara kada znači da partneru ne bi trebale biti tako odane. Puna kada znači da im je partner bio nevjeran.

Kakao

Osobe koje su sanjale kakao znači da će njegovati prijatelje samo za svoj napredak i užitak. Ukoliko ponude prijateljima u snu kakao, oni će ih slijediti u dobru i zlu.

Kaktus

Kaktus u snu simbolizira izdržljivost. Bodljikavi kaktus u snu predstavlja želju za osobnim prostorom. Ukoliko su osobe sanjale kaktus, to znači da se pred njima nalazi odlično razdoblje, mogu očekivati uspjeh u poslu.

Kalendar

Kalendar u snu predstavlja prolaz vremena ili ograničenje vremena u životu osoba koje to sanjaju. Ako su osobe sanjale kalendar, to znači da su odlično pripremljeni za ono što im život nosi. Ukoliko su vidjele kalendar u snovima čuti će nešto loše o svom partneru. Listanje kalendara simbolizira nesigurnost i brige. Stari kalendar znači da će vas prijatelj uskoro napustiti. Pisanje kalendara predstavlja neke nove događaje.

Kamen

Osobe koje su sanjale da bacaju kamen u snu biti će nezadovoljne jer će jedna njihova tajna izaći na vidjelo. Ako su sanjale kamenje na hrpi očekuje ih ženidba.Ukoliko su vidjele kamen u snu biti će u neugodnoj situaciji Odron kamenja u snu predstavlja životne promjene. Lomljenje kamenja u snu simbolizira bolest.

Kamera

Osobe koje u snu snimaju kamerom znak je da ih netko ogovara. Skrivena kamera u snu znači da će vas se kloniti one osobe za koje ste vjerovali da su vam prijatelji. Kupovanje kamere simbolizira novi posao. Kamera u snu može da osobe žele zadržati neka sjećanja ili da još uvijek žive u prošlosti.

Kamion

Osobe koje su sanjale da su u snu vozile kamion mogle bi očekivati mnogo posla. Ukoliko su sanjale da su stopirale i ako im je kamion stao, neće se slagati s ljudima iz svoje okoline. Ako su u snu trčali za kamionom izgubit će vjernog prijatelja.

Kapa

Ako osobe u snu nose kapu to je dobar znak jer će sve njihove brige i problemi ispariti. Ukoliko osobe u snu vidjele kapu mogu očekivati neki novčani dobitak. Zagubljena kapa simbolizira nevjeru. Pronađena kapa predstavlja dobar posao.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (288 ocjena)